Hygieniapassikoulutus idän alueen nuorille

Kontulan nuorisotyöyksikkö järjestää jo toiseen kertaan kevään aikana Hygieniapassikoulutuksen alueen nuorille. Ensimmäisellä kerralla (28.4) koulutus oli suunnattu ensisijaisesti kesäsetelin saaneille yhdeksäsluokkalaisille, mutta nyt toisella kerralla koulutus on laajemmin alueen nuorille. Nuoret ovat paljon kyselleet tällaisen koulutuksen perään, koska monet nuorille suunnatut kesätyöpaikat vaativat hygieniapassin. Ja nuoret ovat innokkaina suuntaamassa työmarkkinoille!

Koulutus järjestetään maanantaina 29.5.2017 Kontulan nuorten toimintakeskus Luupissa (ostostie 4) klo 18 – 21. Koulutukseen sisältää itsenäistä nettipeliharjoittelua, 2h koulutus sekä testi. Koulutus on nuorille ilmainen, mutta ilmoittautuminen on sitova! Ei viedä toiselta mahdollisuutta osallistua 🙂

Lisää tietoa koulutuksesta sekä ilmoittautuminen harrastushaussa!