KIVIKON KESÄ

HOLA!! Kyllä se kesä sieltä tulee, vaikka Pekka Poutaakin jo huvittaa 😀

Kivikon kesä tulee joka tapauksessa jälleen! Kivikon nuorisotalo on auki sekä pienille että isoille 5.6. – 22.6.2017 klo 11 – 16.30, mutta kesäkuun kaksi ensimmäistä viikkoa on Kivikon Kesä! Ohjelmassa on kesäistä tekemistä, puuhailua ja retkiä. Toiminta on avointa, mutta retkille on ilmoittautuminen erikseen. Muistakaa kuitenkin säävaraus joka päivä! Koko kesäkuun ajan nuorisotalolla on jäätelökioski! Namnomnam 🙂 Ilmoittautumislapun retkille saat Kivikon nuorisotalolta tai tästä: KIVIKON KESÄN RETKET ILMOITTAUTUMINEN Palautathan lapun täytettynä Kivikon nuorisotalolle!

 

Ma 5.6 Pihapelikisat

Ti 6.6 Kesäistä kokkausta

Ke 7.6 Retki Korkeasaareen

To 8.6 Kankaanpainaminen                                   

Pe 9.6 Retki Fallkullaan

 

Ma 12.6 Retki Luuppiin, Helsinki-päivä

Ti 13.6 Frisbeegolf

Ke 14.6 Retki Suomenlinnaan

To 16.6 Spraymaalaamista

Pe 16.6 Grillausta                        

 

Lisätietoja saat Kivikon nuorisotalolta tai 09 310 89080, kivikon.nuorisotalo@hel.fi