Mitä tehdä, jos ei mene kevätkirkkoon?

Mitä tehdä, jos ei mene kevätkirkkoon? Ainakin Keinutien ala-asteen 4. – 6. luokkalaisia tuli runsain mitoin Kivikon nuorisotalolle! Meininki oli mitä mukavin! Ensin kokoonnuttiin koko porukalla nuorisotalon liikuntasaliin, jossa ohjaajat kertoivat alueen kesätoiminnasta sekä tietenkin esittelivät itsensä ja nuorisotalon toimintaa. Tämän jälkeen nuorukaiset pääsivät osallistumaan kolmelle erilaiselle pisteelle. Liikuntasalissa ryhmä pääsi kokeilemaan, kuinka paljon vauhtia sählypalloon saakaan. Päivän kovin lukema sählytutkassa oli 88! Wau!

Toisella pisteellä lapset pääsivät ateljeeseen taiteen pariin. Aiheena oli maalata kuva unelmien lähiöstä. Mitä se pitää sisällään? Mitä näet? Teoksissa näkyi mielikuvitus ja kauneus!

Kolmannella pisteellä he pääsivät osallistumaan nuta-aiheiseen Kahoot – kyselyyn. Kyselyyn pääsi vastaamaan omalla älypuhelimellaan. Hassunhauskat kysymykset ohjaajista ja tärkeät kysymykset nuorisotalon toiminnasta näkyivät ison television kautta.

Erittäin onnistunut keväthetki vajaan seitsemänkymmenen lapsukaisen kanssa!

Kohta on kouluvuosi ohi! Onnea! Ja hyvää kesää 🙂