Kivikon Kesän alkuviikon meininkiä :)

Maanantaina taivas repesi ja ei päästykään pelailemaan, mutta silti kesäviikko alkoi hyvillä tunnelmilla! Hamahelmet pääsivät suosioon ja syntyi mitä hienompia jääkaappimagneetteja, korviksia ja koristeita. Myös ranteet saivat koristukseksi tunteella kyhättyjä ystävännauhoja. Talolle saapui myös aivan uusia naamoja, jotka tulivat nimenomaan katsomaan Kivikon Kesän meininkiä. Mainostus on siis toiminut 🙂

Tiistaina oli vuorossa kesäistä kokkailua. Päivän aikana syntyi itsetehtyjä hampurilaisia sekä suut saatiin makeaksi mokkapaloilla. Meidän kokkikolmoset taikoivat niin sämpylät kuin pihvitkin itse. Jotta mahdollisimman moni pääsi osallistumaan, teimme työvaiheet aina kolmen hengen ryhmissä. Ai että oli hyvää! Minihampurilaiset olivat kovin maukkaita 🙂

Kesätoiminnan aikana nuorisotalolla toimii myös jäätelökioski tasatunnein! Joten ota pientä taskurahaa mukaan!