Rakkautta ja rapsutuksia Fallkullassa :)

Viime viikon perjantaina nuorisotalon kesäporukka suuntasi Fallkullan kotieläintilalle! Iloiset kiljahdukset kaikuivat ilmassa heti, kun pääsimme alueelle. Lehmien aitauksessa juoksenteli pieni vasikka, komea ja uljas hevonen “Make” oli suuntaamassa laitumelle, suuret minipossut vinkuivat kummallisesti ja lampaiden pääkivun valitus kuului pitkälle 😉

Nopeasti kertasimme ohjeet lasten kanssa, jonka jälkeen he kirmasivat eläinten luo. Päivän kohokohta oli selkeästi lehmien ja vuohien syöttäminen. Voikukan vihreät lehdet, nam! Suurinta herkkua!

Evästauolla kokoonnuimme tilan pihassa olevaan valkoiseen ihanaan katokseen, jota myös kuulemma Pusulaksi kutsutaan. Ensin käsien pesulle ja sen jälkeen eväiden kimppuun. Eväspussit rapisivat ja massut saivat murkinaa. Evästauon jälkeen jatkoime vielä hetkisen eläinten parissa ennen kotiin lähtöä.

Yläkuvassa poseeraava lumivalkoinen vuohi oli kovin ihmisläheinen ja kaipasi kovasti rapsutusta ja heinää! Ihan paras tyyppi! Muutamat lapset jännittivät kovasti vuohien syöttämistä, mutta loppujen lopuksi ylittivät itsensä! Lampaat ja vuohet elivät sulassa sovussa samassa aitauksessa ja koko porukan pomona toimi maailman rennoin pässi, joka kovasti piti rapsutuksesta. Rohkeimmat uskalsivat tämän tehdä!

Ei ihme, että eläimiä käytetään monesti terapiassa 🙂 Tästä oli hyvä lähteä viikonlopun viettoon!