Viikko alkoi Helsinki-päivän ohjelmalla Kontulassa! Ja tiistaina nutapäivä.

Viikko alkoi sateisissa tunnelmissa maanantaina 12.6, mutta se ei estänyt retkiväen suunnitelmia. Oli nimittäin Helsinki-päivä ja Kontulan kadut täynnä ohjelmaa. Suuntasimme retkiporukan kanssa ensin Kontulan lähiöasemalle, jossa lapsukaiset saivat itselleen kauniit hennatatuoinnit. Lapset olivat innoissaan!

Tämän jälkeen vuorossa oli Kontulan kirjasto, jossa oli ohjelmassa kylttien taiteilua mielikuvituksen rajoissa sekä pupu-aiheisten kangaskassien painamista. Meidän nuorukaisemme taiteilivat hienoja nimikylttejä ja monet piirsivät pupun paremmin kuin ohjaajat yhteensä! Saimme kulumaan kirjastolla taiteillen jopa 2,5 tuntia. Tämän jälkeen kerkesimme vielä piipahtamaan Kontulan nuorten toimintakeskus Luupissa, joka sijaitsee sopivasti kirjaston yläpuolella. Vaikka nuorisotalo onkin yli 13-vuotiaille, saivat myös mukanamme olevat lapsukaiset käydä tutustumassa. Samalla pidimme evästauon ja tarjolla Luupissa oli myös Kontula Kokkaa – hodarikioski. Nomskis nomskis!

Ja sitten olikin aika palata jo nuorisotalolle, päivä meni hujauksessa!

Tiistaina oli vuorossa taas nutapäivä. Tyttöjen kanssa kuvailimme YouTube-videota, joka piti sisällään tarinointia kiltistä ja ilkeästä, sekä tanssiesityksen. Video oli tyttöjen käsialaa ja naurua riitti. Myös frisbeegolfia oli mahdollisuus kokeilla nuorisotalon pihalla. Korit oli taiteilu inspiroivasti nuorisotalon maitokoreista! Päivä meni mukavasti puuhaillessa!