Kivikon Kesän loppusuora; spraymaalausta & grillausta

Kivikon Kesän kaksi viikkoa on nyt taputeltu. Talo on kuitenkin auki kävijöille vielä tämän juhannusviikon, jonka jälkeen painumme kesälaitumille. Tällä viikolla kannattaa kuitenkin siis tulla avielä nuorisotalolle! Meillä on täällä vierailevia tähtiä, jotka järjestävät ohjelmaa. Kannattaa tulla ottamaan selvää! 😉

Viime viikko huipentui perjantaina grillaukseen ja torstaina taiteiltiin spraymaaleilla. Spraymaaleilla syntyi paljon upeita avaruusaiheisia taideteoksia sekä muutama omaperäisempikin teos. Sää sattui olemaan mukavasti aurinkoinen ja lämmin, joten maalailu ulkona oli mahdollista.

Perjantaina oli kauan odotettu grillauspäivä, joka olisi kylläkin mennyt puihin ilman meidän ihania nuoria 🙂 Me ohjaajat emme saaneet grilliä syttymään, kyseessä oli siis hiilillä toimiva pallogrilli. Ilman mitään pyyntöä kaksi reipasta nuorukaista riensivät apuun ja pelastivat neidot pulasta. He saivat kuin saivatkin grillin syttymään, jonka jälkeen omatoimisesti ottivat grillimaisterin pestin. Grillillä kuumenivat niin makkarat kuin maissitkin. Kun syötävät saatiin tarjolle, nuoret nätisti tulivat jonossa hakemaan osansa. Ja ei mennyt kuin hujaus, kun kaikki ruoka upposi parempiin suihin, mikä ei kyllä ole mikään yllätys 😀

Ja herkkusuille oli jälkiruokana myös grillattuja vaahtokarkkeja keksin välissä. Grillin jälkilämmöillä lapsukaiset pääsivät itse grillailemaan vaahtokarkkinsa. Aivan kuin leirinuotiolla konsanaan! Hymy oli herkässä!

 

Kivikon kesä kiittää ja kuittaa! Nämä kaksi viikkoa on ollut touhua täynnä ja on ollut ihanata 🙂 Kiitos kaikille osallistujille! Meille ohjaajillekin  tuli hyvä mieli, kun saimme kiitosta viikosta. Ihanaa kesää kaikille 🙂