Tuoreiden apuohjaajien UrHeiLUkErHo

Tuoreet apuohjaajat Brianna ja Kowsar kävivät juuri taiteilemassa hienon mainoksen heidän urheilukerhostaan!

Urheilukerho on 7 – 12-vuotiaille tytöille ja pojille. Kerho on keskiviikkoisin kello 16 – 17.30 ja tapaaminen on aina Kivikon nuorisotalolla. Toiminta tapahtuu joko nuorisotalon liikuntasalissa tai lähialueen urheilukentillä. Mahdollisille retkille lähtee aina nuoriso-ohjaaja mukaan ja näistä lähetetään erikseen lupalappu kotiin. Kerho on avoin kaikille, joten tule vain paikalle. Tarvitset mukaan hyvän mielen ja urheiluun sopivat vaatteet. Vesipullo on myös hyvä olla mukana! Kerho alkaa keskiviikkona 13.9 ja silloin kerhon sisältöä suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa. Pääset siis vaikuttamaan siihen, minkälaisia lajeja kerhossa kokeillaan ja mitä kaikkea urheiluun liittyvää kerho voisi pitää sisällään. Mahdollisuudet ovat isot! Kun sisältö on suunniteltu, tulet löytämään nuorisotalon seinältä urheilukerhon lukujärjestyksen. Näin voit aina etukäteen tarkistaa, mitä seuraavalla kerhokerralla on luvassa 🙂

Muistathan hankkia nuorisotalon ilmaisen jäsenkortin, jos haluat mukaan kerhoon!