#KivikkoKokkasi perjantaina

Viime perjantaina oli syksyn ensimmäinen #KivikkoKokkaa -ilta! Keittiössä hääräsi kokki apukokkeineen ja linssejä löytyy vieläkin joka nurkasta. Saimme makustella siis linssikeittoa sipulin ja leivän kera kurdilaiseen tapaan. Aiheeseen kuuluva musiikki soi taustalla, kun istuimme pöydän ääressä ja sipuli vain rusahteli hampaissa. Myös Kahoot! -kyselyn kautta pääsimme testaamaan oman tietomme kulttuuriin liittyvistä asioista. Yllätykseksi kisan voiton vei kurditaustainen nuoremme. Meininki oli kiva, kun kaikki nuoret ja ohjaajat istuivat saman pöydän ääressä! Katsotaan, mihin kulttuuriin pääsemme sukeltamaan seuraavalla kerralla eli perjantaina 6.10.

Muistattehan, että perjantaina 29.9 Kivikon nuorisotalo on kiinni ja suuntaamme kaikki Kontulan nuorten toimintakeskus Luuppiin! Siellä on iso ruokatapahtuma eli #KontulaKokkaa taas! Tuu säkin sinne! 🙂