SYYSLOMA; fazer-retki, kokkisota, iltanuta, yönuta

Syysloma on 16. – 20.10.2017, eli siihen on enää muutama viikko! On aika siis kurkistaa ja valmistautua tulevaan. Kivikon nuorisotalolla on menoa ja meininkiä syyslomalla!

Maanantaina suuntaamme FAZERILLE. Suut makiaks! Mukaan retkelle pääsevät niin isot kuin pienetkin, mutta ainoastaan 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta pääsee mukaan. Ilmoittautumislomakkeen saat nuorisotalolta! Maanantaina myös nuorisotalo on auki, pienille klo 12 – 16 ja isoille klo 12 – 19.

Tiistaina nuorisotalo on poikkeuksellisesti avoinna. Pienille nuorisotalo on auki klo 12 – 16 ja isoille klo 12 – 19. Tiistaina on vuorossa huikea KOKKISOTA! Pienten kokkisota on klo 12 – 15 ja isojen klo 16 – 19. Kilpailuun voi osallistua 2 – 3 hengen joukkueilla ja ilmoittautuminen alkaa maanantaina 2.10. Ilmoittautua voit kertomalla ohjaajalle kiinnostuksesi ja raaputtamalla joukkueesi jäsenten nimet nuorisotalon seinällä olevaan ilmoittautumislistaan. Kokkaa itsesi huipulle ja kriittisten ohjaajien sydämeen. Luvassa makoisat palkinnot!

Keskiviikko on vieläkin erikoisempi päivä! Tällöin isojen aika nuorisotalolla on klo 14 – 17 ja pienet ovat poikkeuksellisesti klo 18 – 21. Vuorossa on pienten ILTANUTA! ILTANUTAAN tulee kuitenkin ilmoittautua, ilmoittautumislomakkeen saat nuorisotalolta. Ainoastaan ilmoittautuneet pääsevät nuorisotalolle. Luvassa on kisailua, ruokaa, musiikkia ja yllätysohjelmanumero!

Torstaina pääsemme nauttimaan isojen YÖNUTASTA klo 21 – 07! Pienille nuorisotalo on torstaina kiinni. Ilmoittautumislomakkeen saa nuorisotalolta, 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta pääsee meininkeihin mukaan. Suunnitelmissa on hupaisaa ja superia ohjelmaa, ruokaa, kisailuja, leffoja & löhöilyä, ihanaa seuraa ja unetonta menoa!

Perjantaina lepäilemme ja palaudumme viikosta, nuorisotalo on siis kiinni.

Ihan mahtia! 🙂 On jotain, mitä odottaa! Ainakin me ohjaajat ollaan ihan pähkinöinä!