Tyttökerhossa partiopäivä!

Perjantaina tyttökerhossa saimme kunniavieraan partiosta, Ankka ilahdutti päiväämme. Aivan ensimmäiseksi jokainen kerholainen pääsi kokeilemaan trangian kasaamista, ja tutustumaan siihen mikä on trangia ja mitä sillä voi tehdä sekä miten sitä käytetään.

Päivän pääaihe oli kuitenkin TENT ESCAPE! Jokainen pääsi pareittain kokeilemaan Ankan itse kehittelemää Tent Escape -harjoitetta, jok aon saanut inspiraationsa Room Escape -pelistä. Teltta oli lukittu ja nuoret joutuivat ratkomaan erilaisia kiperiä tehtäviä teltan sisällä, jotta pääsivät ulos. Jokainen pari suoriutui hienosti! Pareilla oli mahdollisuus saada todistusaineistoa hienosta suorituksesta ottamalla kuva partion kyltin kanssa 🙂

Sillä aikaa, kun yksi pari oli kerrallaan suorittamassa telttapakoa, muut valmistivat ruokaa trangioilla takapihalla. Usealle tämäkin oli uusi kokemus, ja monet pohtivat, kuinka helppoa retkeily onkaan! Nuudelit kypsyivät nopeasti eikä pieni sadekaan haitannut hommia!

Ensi kerralla pääsemme jumppailemaan ja laitamme kasvamaan siemeniä! Ensi kertaan!