Kokkisota; luovuus, ulkonäkö, maku ja tarina!

Syysloman tiistaina ohjaajia hemmoteltiin hurmaavilla mauilla! Lapset olivat saaneet ilmoittautua mukaan kisailuun edellisen viikon aikana ja heistä koottiin noin kolmen hengen joukkueita. Halukkaita oli niin paljon, että jouduimme kokkailemaan kahdessa eri erässä, viisi joukkuetta kerrallaan. Lapset saivat käyttöönsä ohjaajien kasaamat ainekset ja heillä oli noin puolitoista tuntia aikaa loihtia näistä aineksista hurmaavia aterioita.

Vaativalta tuomaristolta joukkueet saivat kerättyä pisteitä luovuudesta, ulkonäöstä, mausta sekä tarinasta. Lapset todellakin löivät ohjaajat ällikällä. Taitoa ja mielikuvitusta löytyi jokaisesta ryhmästä. Oli ihana seurata, kuinka lapset ylittivät itsensä. Alussa he väittivät, että eivät osaa valmistaa yhtään mitään, mutta lopputuloksena jokaisella oli onnistunut teos. Hymy nousi monen korville, kun tuomarit kehuivat annoksia. Luovuus oli se, mikä ratkaisi!

 

 

 

 

 

 

 

 

Illan päätteeksi ohjaajat saivat vielä suussa sulavia maistiaisia, kun muutamat vanhemmat nuoret halusivat vielä hyödyntää kokkisodasta jääneet ainesjämät. Aiai, kyllä meitä ohjaajia hemmoteltiin! Ja, mikä taito nuorillamme on!