Huomenna torstaina nuorisotalon valtaa HALLOWEEEN!

Torstaina 2.11 Kivikon nuorisotalolle hiipii hyytävä tunnelma! Talon valtaa Halloween! Ensin klo 16 – 19 on ohjelmassa Halloween disco 7 – 12-vuotiaille. Luvassa on mm. pukukilpailu (paras, hyytävin, kaamein, luovin puku palkitaan!), arpajaiset (arpajaislipukkeita voi ostaa kioskista 0,50 euroa/lipuke), erilaisia kisailuja, musiikkia ja muuta mukavan limaista ohjelmaa. Nuorisotalon jäsenkortilla sisäänpääsy on ilmainen, muuten sisäänpääsy maksaa 1 euron. Myös kioskissa on myytävänä monia herkkuja (0,20 – 1,50 euron hintaan). Kioskin herkkukassa sekä arpajaisrahat käytetään tyttökerhon toimintaan, tytöt itse leipovat ja myyvät herkkujaan. Tervetuloa!

Myös isoille on huomenna luvassa ohjelmaa. Kello 19 – 21 isot pääsevät nuorisotalolle. Luvassa on hyytävää elokuvan katselua, pientä ällöttävää naposteltavaa ja muuten karmaisevaa tunnelmaa. Tervetuloa!