Syysloman huipentuma; ilta- ja yönuta!

Syysloman loppuviikon vietimme erityisen ohjelman parissa!

Isojen nuorten kanssa vietimme nuorisotalolla torstain ja perjantain välisen yön. Mukaan menoihin mahtui 25 nuorta, ja jokainen paikka täyttyi. Aloitimme illan komiikalla, saimme vierailevan tähden viihdyttämään meitä, vaikka nuoret ovatkin melko haastava ja kriittinen yleisö, hyvä niin! Yö piti sisällään myös erilaisia kisailuja, mm. sählycup, biljarditurnaus, mukipyramidin rakennus ja Jonnet Ei Tiedä -musavisa, jossa moni nuori yllätti musatietoudellaan. Vanhat hitit on in! Koko yön oli ihana yhdessä tekemisen meininki ja pahimmilta haavereilta vältyttiin. Vain muutama malttoi ottaa pienet torkut yön pimeinä tunteina.

Ei tietenkään tule unohtaa herkuttelua ja ruokaa, sitä kyllä riitti! Nuoret väsäsivät meille makoisat tortilla-ainekset ja jokainen sai mahansa täyteen.

Puoli seitsemän aikaan aamulla nuoret napostelivat vielä aamupalan huiviinsa ja lähtivät väsynein silmin kotia kohti. 10h oli takana! Yö oli täynnä unetonta menoa, musiikkia, naurua ja väsynyttä kikatusta, hyvää seuraa ja uusia tuttavuuksia! Ensi kertaan! Uutta on jo toivottu 😀

 

Keskiviikkona illalla myös pienet nuorisotalon kävijät saivat vihdoin toiveensa toteen. He saivat kirmata nuorisotalolla ilta-aikaan. Tapahtumaan tuli jokaisen ilmoittautua ja tietenkin kotiin oltiin yhteydessä. Ohjelmassa oli pientä herkkua, tietovisailua ja kisailua. Lapset pääsivät näyttämään taitonsa pingispallon tarkkuusheitossa, SingStarissa sekä hassun hauskassa pullojen kaato -lajissa. Tässä lajissa lanteille sidotaan sukkahousut, jonka toisessa lahkeessa on tennispallo ja sitten vain kaatamaan pulloja ilman käsien apua. Mahtavaa!