ÄÄNESTÄ RUUDIN YDINRYHMÄN VAALEISSA!

Ruudin ydinryhmän vaalit lähestyvät! Tutustu vaaleihin ja ehdokkaisiin netissä: http://ruutivaalit.munstadi.fi/

Ruudin ydinryhmä on helsinkiläisistä nuorista koostuva vaikuttajaryhmä, jonka kokoonpanoon SINÄ pääset vaikuttamaan äänestämällä ydinryhmän vaaleissa! Joka vuosi järjestetään vaalit ja vaalien kautta ydinryhmään valikoituu 20 nuorta. Tämä ryhmä huolehtii siitä, että nuorten asioita ja mielipiteitä kuullaan Helsingissä! He tapaavat Helsingin KAUPUNGIN virkamiehiä ja päättäjiä, ajavat yhdessä SINUN asioitasi!

Helsingin yhteislyseossa (HYL) äänestyspäivä on maanantai 20.11, Naulakallion koulussa keskiviikkona 22.11 ja Vesalan koulussa  torstaina 23.11.

Jokaisella on vain yksi ääni! Jos et ole kuitenkaan jostain syystä äänestänyt koululla, voit tulla äänestämään Kivikon nuorisotalolle keskiviikkona 29.11 klo 17 – 20.30! Muista ottaa mukaasi henkilöllisyystodistus. Äänestämään pääset myös Vesalan nutalla torstaina 30.11 tai Kontulan Luupissa perjantaina 1.12.

LET’S DO IT!