PUUROJUHLA!

Perjantaina 22.12 nuorisotalo on auki viimeistä päivää ennen joululomille siirtymistä. Vietämme silloin PUUROJUHLAA! Sekä pienet että isot ovat tervetulleita klo 12 – 16. Tuo yksi noin 2 euron lahja joulusäkkiin niin sinuakin muistetaan lahjalla!

Tarjolla on tietenkin maukasta riisipuuroa. Kuka löytää Onnen Mantelin? Luvassa on myös muuta jouluaiheista ohjelmaa. Yllätysleikkejä, piparkakkujen koristelua ja musiikkia. Löysin myös tuossa muutama päivä sitten varaston perältä hienon joulusukkakalenterin, joten se otetaan tietenkin puurojuhlassa käyttöön! Yhdessä päivässä avataan kaikki joulukuun luukut, wow! Kuka saa kurkistaa ja mihin sukkaan? Se selviää, kun tulet paikalle 🙂

Tarjolla on tietenkin myös lämmintä glögiä ja nuorten tekemiä torttuja sekä pipareita.

Tervetuloa! Ja Hyvää Joulua! Avaamme ovemme taas tiistaina 2. tammikuuta 🙂