Tyttökerhon syksy meni hujauksessa!

Kivikon nuorisotalon tyttökerhossa kerettiin puuhailla vaikka mitä syksyn aikana. Huovutimme isänpäivälahjoja, laitoimme kasvamaan hedelmien siemeniä, jumppailimme, teimme pitsaa ja keskustelimme ajankohtaisista aiheista, esimerkiksi koulusta, kiusaamisesta ja ihmissuhteista.

Näin joulun alla taiteilimme piparkakkutaloja, joista tulikina aikamoisia taideteoksia!

Teimme myös muutamia retkiä syksyn aikana, kävimme uiskentelemassa Vuosaaren uimahallissa ja kaatamassa keiloja Myllypurossa.

Näiden retkien lisäksi tyttökerhon syksy huipentui elokuvaretkeen. Elokuvaretki ei olisi ollut mahdollinen ilman tyttöjen omaa panostusta! Tytöt leipovat leivoksia ja myivät leivokset nuorisotalon diskossa, ja näin ansaitsivat itsellensä Heinähattu ja Vilttitossu -elämyksen 🙂

Syksy on ollut huippu! Kiitos kaikille yhdelletoista tytölle! Ja keväällä varmasti kasaamme taas uuden tyttöryhmän. Kyselyä on jo ollut paljon!