Uus vuos, uus tyyli, uudet kuviot! Ps. huomenna ke 10.1 kannattaa olla paikalla :)

Olemme taas reippaana palailleet lomilta ja nuorisotalo toimii taas tavalliseen tapaan maanantaista perjantaihin. Pienet ovat siis tervetulleita taas klo 14 – 16.30 ja isot klo 17 – 21.

Huomenna keskiviikkona 10.1 pidämme sekä isoille että pienille pienen taloinfon/suunnittelutuokion, jossa käymme läpi, mitä kaikkea kevätkaudella tulee tapahtumaan; isojen yönuta, pienten hiihtolomaleiri, pienryhmät, teema-illat, diskot jne. Sinulla on mahdollisuus kertoa, mitä muuta sinä haluat kevätkaudelle!

Tällä hetkellä ohjaajina ovat Lotta, Titta ja Tero, vaikkakin tietenkin aivan uudistuneina 2018 vuoden kunniaksi, ja vielä helmikuun alkuun asti myös Mikko – harjoittelija on kanssamme. Jossain vaiheessa kevätkautta joukkomme kuitenkin lisääntyy vielä yhdellä työntekijällä.  Sitä odotellessa! 🙂