Mitä jengi duunaa? -tapahtuma Luupissa 1.2

Torstaina 1.2.2018 sukelletaan ammattien ihmeelliseen maailmaan nuorten toimintakeskus Luupissa (ostostie 4). Tapahtuma on suunnattu yhdeksäsluokkalaisille, jotka näin yhteishaun kynnyksellä pohdiskelevat seuraavaa siirtoaan. Tapahtumassa pääsee tutustumaan monenlaisiin ammatteihin. Tällä hetkellä “kirjoiksi” eli ammatinedustajiksi ovat lupautuneet esimerkiksi sairaanhoitaja, lähihoitaja, kosmetologi, poliisi, opinto-ohjaaja, nuoriso-ohjaaja, vartija, media-assistentti sekä jätealan työntekijä.

Tapahtuma on klo 13 – 16 ja kutsumme paikalle yhdeksäsluokkia lähialueen kouluista, mutta tilaisuus on avoin muillekin. Otamme myös mielellämme vielä lisää “kirjoja” tapahtumaan eli ole rohkeasti yhteydessä, jos pääsisit kertomaan omasta ammatistasi nuorille!

Luvassa on rento tapahtuma, jossa nuoret ja ammatinedustajat vaihtavat ajatuksia, ja toivottavasti nuoret saavat hyviä vinkkejä, mihin hakea opiskelemaan. Ideana on, että jokaisella ammatinedustajalla on oma tilansa/nurkkauksensa ja nuoret kiertävät tutustumassa alaan keskustelun kautta pienten apukysymyksien avulla 🙂 Kun nuoret ovat tutustuneet ammatteihin, voivat he osallistua leffalippujen arvontaan. Coool!

Luodaan yhdessä kiva päivä!