HIIHTOLOMALEIRI 21. – 23.2.2018

Hiihtoloma lähenee kovaa vauhtia! Mitä sitä lomalla tekisi? Jos olet 3. – 6. luokkalainen, lähde meidän kanssa leirille! Kivikon nuorisotalo järjestää yhdessä Myllypuron nuorisotalon kanssa hiihtolomaleirin Vuosaaressa sijaitsevassa luontotalo Meriharjussa 21. – 23.2 (ke – pe). Luvassa on hauskaa leiriohjelmaa, saunomista, kisailua, seikkailua, ruokaa ja herkuttelua, ulkoilua, yllätyksiä ja hauskanpitoa hyvässä seurassa ja mahtavassa ympäristössä!

Leirimaksu on 20€, joka sisältää täydenylläpidon sekä leiriohjelman. Ilmoittaudu mukaan! Ilmoittautumislomakkeen saat joko Kivikon tai Myllypuron nuorisotalolta. Mukaan mahtuu yhteensä 20 leiriläistä, 10 Kivikon nuorisotalon kautta ja 10 Myllypuron nuorisotalon kautta.

Ohjaajia lähtee kummaltakin nuorisotalolta kaksi mukaan. Jos sinulla on kysyttävää leiristä, laita viestiä tai soita: lotta.ahmaoja@hel.fi / 040 1781345

Kannatti herätä! 🙂

Tästä saat myös tulostettua ilmoittautumislomakkeen: Ilmoittautumislomake