Kutosten oma ilta maanantaina 26.2

Kivikon nuorisotalolla järjestetään Kutosten oma ilta maanantaina 26.2 klo 17 – 21. Tällöin nuorisotalo on suljettu kaikilta muilta kävijöiltä! Kaikki kuudesluokkalaiset ovat tervetulleita!

Sinulla on mahdollisuus myös ilmoittautua suunnitteluryhmään. Ryhmässä on jo mukavasti porukkaa, mutta tietenkin mitä enempi sen parempi 🙂 Ensimmäinen tapaaminen on tänään maanantaina (19.2) nutalla klo 14 – 15. Jos et halua osallistua itse suunnitteluryhmään, voit kertoa minkälaista toimintaa ja tekemistä haluat! Mitä ruokaa? Mitä ohjelmaa? Laita vaikka whatsapilla viestiä: Lotta-ohjaaja 0401781345.

Kuudesluokkalaisilla on hiihtoloman jälkeen mahdollisuus siirtyä isojen aikaan, jos käytös on hyvää 🙂 Kuudesluokkalainen voi tulla kokeilemaan, miltä isojen aika tuntuu  ja voi halutessaan siirtyä takaisin pienten ajalle, jos isojen aika ei tunnu vielä omalta. Kannustetaan kuitenkin kokeilemaan!