Tanssikerho maanantaisin klo 17 – 18

Pitkään tytöt ovat talolla puhuneet, että olisi superkivaa, jos saisimme kasattua kokoon tanssiryhmän. Innokkaasti he ovat itsenäisesti peilien edessä tanssineet ja harjoitelleet, esityksistäkin olemme saaneet nauttia!

Nyt kuitenkin viimein huutoihin on vastattu ja meillä aloittaa ulkopuolinen tanssinopettaja vetämään tanssikerhoa 🙂 Luvassa on street tanssia & hip hoppia maanantaisin klo 17 – 18. Ilmoittaudu mukaan! Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet saat Kivikon nuorisotalolta! Tule käymään tai soita numeroon 09 310 89080 / 040 1781345.

Tanssikerho alkaa maanantaina 5.3.2018. Kivikon nuorisotalon peilisali on tällä hetkellä remontissa, mutta tulisi valmistua tuohon päivään mennessä. Jos kuitenkin sattuu niin, että remontti on vielä päällä, aloitamme ensimmäisellä kerralla toisiimme tutustumisesta! Tanssikerho on suunnattu 10 – 13  -vuotiaille ja se on ilmainen. Onhan sinulla kuitenkin nuorisotalon ilmainen jäsenkortti?

Ade odottaa jo innolla, että pääsee aloittamaan 🙂