Uudet apuohjaajat toivat mukanaan uuden kokkikerhon ja tyttökerhon :)

Uudet nuoret apuohjaajat rantautuivat tällä viikolla nuorisotalolle! Meillä alkoi uusi tyttökerho sekä uusi kokkikerho.

Tyttökerhoa vetävät Vera ja Maiju nimiset apuohjaajatytöt. Kerho on maanantaisin klo 16 – 17. Tytöt ottavat kerhoon mukaan seitsemän innokasta tyttöä ja toiminta suunnitellaan yhdessä. Kerho on 7 – 12 -vuotiaille. Mitä kerhossa voitaisiin tehdä? Kokata? Askarrella? Piirtää? Liikkua? Taideteoksia? Ilmoittautumislomakkeen saat Kivikon nuorisotalolta, paikkoja on vielä muutama jäljellä 🙂

Keskiviikkona starttasi myös uusi kokkikerho! Kokkikerhoa vetävät apuohjaajamme Sara ja Rebab, ja kokkailut tapahtuvat siis keskiviikkoisin klo 15.30 – 17. Ensimmäinen ryhmä tuli täyteen nopeasti, mutta toiseen vielä mahtuu mukaan! Yksi ryhmä kokkailee aina kolme kertaa ja yhteen ryhmään mahtuu viisi lasta. Seuraava ryhmä, johon mahtuu vielä mukaan, alkaa keskiviikkona 11.4. Lapset ja apuohjaajat suunnittelevat aina ryhmän ensimmäisellä kerralla seuraavat kaksi kokkailukertaa, joten osallistujat pääsevät vaikuttamaan siihen, mitä herkkuja taiotaan 🙂 Kerho on 7 – 12-vuotiaille. Ilmoittautumislomakkeen saat nuorisotalolta!