KESÄN KOVIN VIIKKO; TSEMPPIS! -KESÄLEIRI 2.7 – 8.7.2017

Heinäkuun ensimmäisellä viikolla suuntaamme leiribussilla jälleen perinteisesti kohti aurinkoista Hankoa! Luvassa on legendaarinen Tsemppis! -kesäleiri Bengtsårin leirisaaressa 2. – 8.7.2018 (ma-su)! Leiri on 10 – 17 -vuotiaille seikkailunhaluisille nuorille, joten ilmoittaudu ja lähde mukaan seikkailemaan kesäisiin maisemiin!

Leirillä pääset nauttimaan luonnosta, uimaan, saunomaan, onkimaan, kisailemaan, pelailemaan, nauttimaan iltanuotioista ja leiriohjelmasta. Vierailemme myös yhden päivän Hangon keskustassa rentoutuen ja ratkoen kiperiä pulmia. Pääset lisäksi kokeilemaan esimerkiksi polkuveneilyä ja sään salliessa melontaa sekä tutustumaan saaren jännityksiin.

 

Tule nauttimaan auringosta ja pitämään hauskaa hyvässä kesäisessä seurassa. Teemme itse aamu- ja iltapalat grillikatoksessa, mutta lämpimät ruuat valmistaa saaren henkilökunta. Elämme viikon todellista leirielämää ja nukkuminenkin tapahtuu teltoissa. Leirivarusteisiin kuuluu Niger -teltat, jotka ovat Nuuskamuikkusen teltan tyylisiä eli avoimia pohjalta. Saat ottaa myös oman teltan mukaasi.

Leiribussi lähtee Kontulan nuorten toimintakeskus Luupin pihasta (ostostie 4) maanantaina 2.7 klo 10.30 ja takaisin pihaan saavumme sunnuntaina 8.7 noin klo 15.30.

Leiriporukkaan mahtuu 30 leiriläistä. Leirimaksusta sinulle saapuu lasku kotiin. Ja hyvissä ajoin ennen leiriä postilaatikostasi tipahtaa leirikirje!

Mukaan leireilemään lähtee tuttuja ohjaajia Kivikon, Myllypuron sekä Kontulan nuorisotaloilta, sekä muutama lisämauste 🙂 Tästä tulee jälleen huippu viikko!

Ilmoittaudu mukaan: http://nk.hel.fi/harrastushaku/view/9135