KIVIKON KESÄ 4.6. – 21.6.2018

Aurinko paistaa ja pajunkissoja alkaa näkymään oksissa! Se on kevään merkki! Enää muutama kuukausi koululaisten kesälomaan!

Mitä ajattelit tehdä kesälaitumilla? Ainakin kesäkuun ajaksi olemme suunnitelleet sinulle toimintaa! Kivikon nuorisotalo on auki myös kesäkuussa! 4.6 –  21.6.2018 vietämme jälleen KIVIKON KESÄÄ! Nuorisotalo on tällöin auki sekä isoille että pienille klo 11 – 16.30. Joka päivä on luvassa erityistä ohjelmaa, kesäistä tekemistä, puuhailua ja retkiä. Toiminta on avointa kaikille, mutta retkille on ilmoittautuminen erikseen. Ilmoittautumislomakkeen saat aina ennen retkipäivää nuorisotalolta. Retkipäiviä ovat pääsääntöisesti keskiviikko ja perjantai. Muistakaa kuitenkin säävaraus joka päivä!

Ja mikä parasta, toiminta on ilmaista! Koko kesäkuun ajan nuorisotalolla toimii välipalakioskin lisäksi jäätelökioski, joten pientä taskurahaa kannattaa ottaa mukaan.

Jos sinulla tulee kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä: 040 1781345/lotta.ahmaoja(at)hel.fi tai 040 3509736/titta.hakkarainen(at)hel.fi

Nähdään kesäkuussa! 🙂