YÖNUTALLA EI NUKUTA!

Viime perjantaiyönä nutalla ei nukuttu! Tätä oli kauan odotettu. Nuoret astelivat nutalle klo 21 perjantai-iltana ja ovet avautuivat klo 7 seuraavana aamuna. YÖNUTA! Yöhän mahtui paljon puuhaa ja naurua. Juuri remontoidussa salissa hiki virtasi, kun sählypallot kiitivät lattialla, NHL – ja pingisturnauksessa otettiin mittaa toisista. Keittiöstä alkoi kantautua ruuantuoksua heti alkuyöstä, kun tytöt taikoivat vatsojen täytteeksi maukasta makaronilaatikkoa, jota riitti yön pikkutunneille asti.

Klo 1.57 saimme myös juhlanaihetta! Vuorossa oli syntymäpäivälaulu ja kakku meidän syntymäpäiväsankarillemme Nikolle, joka täytti 18-vuotta! Suut makiaks!

Levyraadissa pääsimme sen sijaan matkustamaan musagenrestä ja -vuosikymmenestä toiseen! Jokainen sai valita yhden biisin, jota muut pääsivät pisteyttämään. Mahtava meininki!

 

Kello kolmen mummobingossa oli jännitystä kerrakseen! Pyllyt eivät meinanneet pysyä penkeissä, kun numeroita huudeltiin! Ja ristiseiskassa tietenkin juoniteltiin.

Viinirypäleetkin maistuivat?

Hupsista. Aika meni niin nopeasti, että elokuvat jäivät katsomatta 😀 Noh aika lentää hyvässä seurassa.

Aamu alkoi jo sarastaa, kun pääsimme käsiksi ihmissusi-leikkiin. Ja klo 6.55 kuuluikin vielä huuto: “pelataan vielä yks.” Kyllä se oli siinä vaiheessa jo aika ottaa tulitikut silmiltä pois ja tallustaa kohti omaa pehmeää sänkyä!

Kiitos nuoret, tämä oli huippua, just teidän kanssa!