Ensi viikolla starttaavat taas uudet pienryhmät uusien apuohjaajien kera :)

Ensi viikosta alkaen nuorisotalolla toimii keskiviikkoisin kokkisleikkis -kerho! Kerho on 7 – 12 –vuotiaille nassikoille. Kerho sisältää pientä kokkausta sekä leikkejä ja pelejä. Kerho on kokonaisuudessaan klo 15.30 – 17.30. Aina ensin on pientä kokkailua klo 15.30 – 16.30, jonka jälkeen siirrytään nuorisotalon upouuteen liikuntasaliin leikkimään klo 16.30 – 17.30.

Mukaan mahtuu 5 lasta, koska keittiötilat ovat nuorisotalon remontin takia kovin pienet. Ilmoittaudu siis nopeasti! Nuorisotalolta saat ilmoittautumislomakkeen, joka tulee täyttää kotona huoltajan kanssa. Kevät on jo pitkällä, joten kerhokertoja ei ole monia. Tapaamiskerrat ovat 2.5, 16.5 sekä 23.5. Kerhoa vetävät koulutetut apuohjaajamme Ummi ja Yuni 🙂

Ensi viikosta lähtien nuorisotalolla on myös torstaisin menoa ja meininkiä! Koulutettu apuohjaajamme Uwa aloittaa vetämään pallokerhoa nuorisotalon coolissa liikuntasalissa! Pallokerho on avoin kaikille 7 – 12 -vuotiaille! Tule kertomaan, mitä pallopeliä sinä haluaisit pelata tai minkälaisia palloleikkejä on olemassa! Kerho on klo 15 – 17. Kevään aikana kerho kerkeää kokoontua neljä kertaa. Pallokerhopäivät ovat 3.5, 17.5, 24.5 sekä 31.5. Tule mukaan! 🙂