Oletko saanut kesätöitä? Jos et ole, tule Treamer -infotilaisuuteen!

Ensi viikon maanantaina eli 21.5.2018 Kontulan nuorten toimintakeskus Luupissa järjestetään Treamer -sovelluksen infotilaisuus klo 17 – 19. Treamer on mobiilipalvelu, joka yhdistää työt ja työntekijät, ja sovelluksesta löytyy töitä laidasta laitaan.

Tämän sovelluksen avulla myös nuorten työllistyminen on helppoa! Treamerissa on paljon myös kesäsetelinuorille tarkoitettuja töitä! Jos et siis ole saanut kesäsetelilläsi vielä kesätöitä, tule tilaisuuteen kuulemaan sovelluksesta lisää! Tilaisuus on avoin kaikille, mutta suunnattu yhdeksäsluokkalaisille.

Treamer -sovelluksen avulla on mahdollista saada myös pientä keikkatyötä vaikkapa koulun ohelle. Tilaisuuteen saapuu Treamer -asiantuntija, joka kertoo, miten homma toimii! Tuu säkin 🙂