Alkuviikko täynnä taidetta :)

Kivikon kesän toinen viikko starttasi taiteilulla! Maanantaina ja tiistaina taiteiltiin monessa eri muodossa! Maanantaina taidemuoto oli kankaanpainaminen nutalla. Taiteilimme yhdessä isoon lakanaan Kivikon Kesä -aiheen ympärille! Linnut, perhoset, ananakset, kukat, auringot loistivat aivan uudella tavalla.

Tiistaina oli vuorostaan kukkataidetta! Myös Kivikon takapiha kauniiksi! Istutimme nuorisotalon takapihalle kukkalaatikoihin värikkäitä kukkasia.

Tämän lisäksi muutamat matkasivat myös katselemaan, mitä Kontulan nuorisotalolla ja Kontulan kirjastolla oli tarjota Helsinki päivän kunniaksi, ja siellähän oli vaikka ja mitä! Tytöt pääsivät taiteilemaan itselleen hienot skeittilaudat sekä jättämään jälkensä maailmaan.

Ja nuorisotalolle taiteiltiin viimein myös bilispöytä kruunaamaan pelihuoneen! Tätä on odotettu!