Viime viikon loppupuolella Kivikon Kesässä kisailtiin olympialaisissa ja vierailtiin Fallkullassa!

Hieman jälkijunassa tulee tarinaa meidän päiviltä, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan! 🙂  Viime viikon torstaina Kivikon Kesässä kirmattiin nutaolympialaisten parissa. Lajeina olivat mm.  pituusheitto, viesti sekä mölkynheitto. Pituusheitossa liitivät ilman halki puutikut, sulat, paperit ja pussit, ja viestissä sen sijaan kuljeteltiin sählypalloa kyynärpäiden välissä, pehmopalloa polvien välissä ja isompaa jalkapalloa selät vastakkain. Taktiikkaa peliin!

Näiden kolmen hurjan lajin jälkeen oli vuorossa sanomalehtikisa, jossa joukkueen tuli tasapainotella yhdessä aina vain pikkuruisempien sanomalehtipalojen päällä.

Loppuhuipennukseksi nuoret saivat kisailla ohjaajia vastaan köydenvedossa. Kova oli vastus nuorissa!

Voittajajoukkueen lisäksi nuoria palkittiin esimerkillisestä käytöksestä ja Tsemppi-hengestä 🙂

 

Perjantaina oli luvassa taas retkipäivä ja tällä kertaa suuntana oli Fallkullan kotieläintila, joka oli täynnä karvaisia kamuja! Parhaimmaksi aktiviteetiksi syntyi ruohon ja voikukan lehtien kerääminen ja näiden herkkujen antaminen karvaisille herkkusuille!

 

 

 

Nurmen laidalla komisteli myös urhoolliset Aksu ja Make! Ja suureksi kasvaneet pikkupossut loikoilivat tyytyväisinä auringossa.

Kun eläimet oli silitetty ja rapsuteltu kyllästymiseen asti, kerkesimme vielä hetken leikkiä piilosta yhdessä koko porukalla ennen kuin suuntasimme takaisin Kivikkoon! 🙂