Kivikon Kesän toinen viikko saatiin pulkkaan :)

Viime viikon torstai ja perjantai puuhailtiin taas uudenlaisia juttuja! Torstaina vietimme aikaa nuorisotalolla kuvasuunnistuksen sekä ruuanlaiton merkeissä ja perjantaipäivän vietimme uimarannalla.

Torstaina lapsoset pääsivät kuvasuunnistamaan alueelle pienissä ryhmissä. He saivat kätösiinsä kuvia alueelta, välillä kummallisistakin kuvakulmista. He kuitenkin tuntevat alueen kuin omat taskunsa, joten paikat löytyivät. Tehtävänä oli ottaa ryhmäselfie jokaisessa paikassa, ja suorittaa mahdollinen lisätehtävä.

Kuvasuunnistukseen osallistuneet pääsivät kokeilemaan myös, miten trangia toimii ja valmistamaan itselleen maukkaat nuudeliannokset. Toisille tämä oli aivan uutta, mutta jokainen suoriutui silti hienosti! Nyt osaisivat lapsoset tehdä ruokaa metsän keskellä! 🙂

Annokset tietenkin nautittiin myös ulkona auringon paisteessa ja samalla testattiin uudet ulkokalusteet!

Perjantaina oli vuorossa taas retkipäivä ja tällä kertaa suunnitelmissa oli suunnata Aurinkolahden uimarannalle. Sää oli meidän tuurillamme hieman viileämpi ja tuulinen, mutta sehän ei meitä estänyt. Saimme koko rannan omaan käyttöömme! Muutama uskalsi jopa uimaan! Sinnikkäästi myös sulkapalloa yritettiin pelata tuulesta huolimatta 😀 Tuuli vain sattui olemaan aina vain toisen pelaajan puolella.

Onneksi nuoriso-ohjaajia oli matkassa mukana ja ohjaajilla takataskussa muutamia leikkejä! Suosikkipeleiksi nousivat esimerkiksi mummopallo sekä legendaarinen maa-meri-laiva.

Kivikon Kesän toinen viikko on pulkassa! 🙂