Korkeesaareeen Korkeesaaareeen!

Kivikon Kesän Keskiviikkoretki tehtiin viime viikolla Korkeasaaren eläintarhaan! Monenlaisia karvaisia kamuja vipelsi aitojen takana! Vaikka päivä ei ollut porottavan kuuma, kissapedot silti pysyivät hyvin piilossa. Amurintiikeri loikoili koko komeudessaan pedillään ja muutama onnekas näki leijonan ylvään pään pusikon takana. Vilaukselta näkyi myös leopardeja! Myös pikkupandalla oli faneja 🙂

Saukko kuitenkin viihdytti yleisöä parhaansa mukaan ja yleisöä kerääntyikin koko ajan lisää! Jos tarkasti katsoi pystyi erottamaan, että vedessä kuperkeikkoja tekevä ruskea karvainen möykky oli saukko.

Evästauolla saimme seuraksemme taas vanhat ystävämme lokit höystettynä valkoposkihanhilla poikasineen. Kovin on äreää ja nälkäistä sakkia 😀

Apinalinna oli monen suosikki! Asukkaat olivat kovin villillä päällä ja muutamaa pääsi ihailemaan aivan läheltä lasin takaa. Melkoisia tosiystäviä, kun pureskelevat kamun varpaankynnet, ja heti seuraavassa hetkessä huutavat naama punaisena 😀

Törmäsimme myös riikinkukkoon, joka oli levittänyt sulkansa auki puolustaakseen itseään kammottavilta ihmisfaneilta. Kaunis olento!

Ovat ne eläimet sitten mahtavia, ja kookkaita! Kyllä jäisi pieni poika tämän pikkulinnun varjoon, jos kadulla vastaan tulisi.

Ensi kesänä taas uudestaan Korkeeesaareeen Korkeesaareeen!