Hyvää juhannusta!

 

Heissulivei!

 

Kolmas viikko nutafudiksesta on nyt lopuillaan ja huomenna päästäänkin jo juhannuksen viettoon. Kaikenlaisia päiviä on matkan varrella ollut, mutta nuorten kanssa työskentely on ollut lähes joka hetki yhtä mielenkiintoista ja hauskaa. Ensi viikon tiistaina alkaa pitkään odotettu Nutacup, johon Myllypurosta ja Kivikosta lähtee yhteensä kolme joukkuetta. Pienten osalta turnaus on tiistaina ja isommat pelaavat keskiviikkona. Pelit pelataan Töölön pallokentillä ja ulkopuolisetkin ovat tervetulleita katsomaan. Odotamme innolla tätä turnausta ja toivomme hyvää pelihenkeä kaikilta joukkueilta.

 

Huomenna perjantaina juhlitaan juhannusta, joten pidämme vapaapäivää nutafudiksen toiminnasta. Kuten kaikki tiedämme juhannuksena sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, joten muistutamme kaikkia pysymään turvassa ja huolehtimaan toisistaan sekä itsestään.

 

 

 

Jos näet jonkun apua tarvitsevan, soita hätänumeroon: 112

On olemassa myös kriisipuhelin, jonne voi soittaa henkisen hädän takia: 010 195 202

 

 

Pitäkää huolta itsestänne, kavereistanne ja niistä tuntemattomista ihmisistä, jotka voivat tarvita apua. Näihin sanoihin, oikein hyvää, turvallista ja iloista juhannusta kaikille!

 

Matilda ja Valtteri kiittää ja kuittaa!! 😀