Kesän nutafudis oli siinä!

Heissulivei!

Kauan odotettu Nutacup on nyt takana ja haluaisimme kertoa mietteitämme tapahtumasta. Ensimmäisen päivän aluksi pelattiin alkulohkon pelit, joissa Myllikän pienten joukkue pärjäsi hyvin ja otti lohkon kärkipaikan. Jatkopeleissä Myllikä selvisi finaaliin asti ja sai lopulta hopeaa Kallahden joukkuetta vastaan pelatun tiukan ottelun jälkeen. Turnauksessa oli mukana oma DJ, joka loi menevällä musiikillaan hyvän ja iloisen tunnelman koko tapahtumaan. Ilmapiiri pysyi positiivisena myös Myllikän ja muiden joukkueiden hyvän yhteishengen ansiosta ja reilun pelin sääntöjäkin noudatettiin suurimmilta osin.

Isojen nutacup meni todella hyvin aina finaaliin asti. Finaalissa nuorilla nousi tunteet pintaan, mutta tilanne saatiin ratkaistua.

Näihin sanoihin, mukavaa kesää ja futistäytteistä jatkoa kaikille!

Matilda ja Valtteri kiittää ja kuittaa!! 😀