Kivikon nuta; KUIN UUSI

Nyt se on viimein valmis! Kivikon nuorisotalo on käynyt läpi ison ja hermoja raastavan prosessin, valtavan remontin! Noin vuoden verran talolla on rampannut remppamiehiä, sähkömiehiä, suunnittelijaa ja vaikka minkä näköistä kulkijaa, ja nyt viimein ramppaaminen on ohi. Ja kaikki tilat ja huoneet ovat auki samanaikaisesti! 😀 Nuorisotalo on pyritty pitämään auki koko remontin ajan, kesää lukuun ottamatta tietenkin.

Olemme saaneet nuorisotalolle rutkasti lisää väriä ja tyyliä, tiloja on muunneltu ja väännelty. Nuoret ovat olleet iso osa prosessia niin alun suunnitteluvaiheessa ja remonttirahojen hakuvaiheessa kuin myös remontin aikana. He ovat päässeet äänestämään siitä, minkälaisia värejä, fontteja ja sisustustyylejä nuorisotalolle on valittu. Ränsistyneestä kotterosta saatiin melkoisen vetävä moderni vapaa-ajanviettopaikka.

 

Avajaiset olivat 29.9 ja ilta oli menestys. Kävijöitä kertyi illan mittaan jopa huimat 243! Nuoret valmistelivat juhlaa yhdessä ohjaajien kanssa, pitsaa valmistettiin nuorten ryhmän voimin päiviä aiemmin, nuoret tarjoilivat juhlissa ja illan pääesiintyjä oli MC MP – nuori artisti. Just Dance -peliä pelattiin pitkin iltaa, kymmenet nuoret tanssahtelivat salissa ison valkokankaan edessä sulassa sovussa, niin isot kuin pienetkin kävijät.

Kiitos kaikille! Nyt on hyvä suunnata katseet eteenpäin 🙂