Pian on SYYSLOMA!

Puut ovat kellastuneet ja ilma alkaa olla kirpsakka! Kesälomat ovat haalistuneet jo mielistä ja seuraava loma kurkkii jo nurkan takana. Pian on syysloma! Tavalliseen tapaan nuorisotalo on auki koko syyslomaviikon (myös tiistaina) ja luvassa on erityistä ohjelmaa 🙂 Aukioloajat ovat myös hieman erilaiset. Pienet pääsevät nutalle klo 11 – 14 ja isot klo 14.30 – 18.

Maanantaina 15.10 vietämme nuorisotalolla turnauspäivää! Nuorten toiveiden mukaan järjestämme erilaisia turnauksia. Salissa on uusi iso valkokangas, jonka äärellä on hyvä kisailla esimerkiksi fifa19 -pelin parissa tai ehkä jopa Just Dance -pelistä saadaan jonkunlainen turnaus aikaiseksi! Ehkä perinteistä biljardia tai pingistä? Tule ehdottamaan!

Tiistaina 16.10 nuorisotalon ovet ovat poikkeuksellisesti auki! Tiistaina tuvan täyttää hajuhermoja hellivät tuoksut ja makoisat maut, luvassa on nimittäin kokkisodan ensimmäinen päivä! Ilmoita kolmihenkinen joukkueesi mukaan taistoon! Ilmoittautuminen tapahtuu Kivikon nuorisotalolla. Vedä ohjaajaa hihasta. Saat joukkueesi kanssa eteesi yllärikorin, joka sisältää satunnaisia aineksia, joista yhdessä sitten joukkueesi kanssa loihdit jotain omaperäistä ja kiehtovaa. Tuomareina toimivat nutan ohjaajat, jotka arvostavat eniten luovuutta ja kekseliäisyyttä 🙂

Keskiviikkona 17.10 kokkisota jatkuu! Tänä vuonna olemme varanneet tähän kisailuun kaksi päivää aikaa, koska suosio on ollut kova. Vaikka keittiö onkin remontin jäljiltä tilava, on sillä kuitenkin rajansa. Hihat heilumaan!

Torstaina 18.10 teemme retken Fazerin vierailukeskukseen hellimään kaikkia aistejamme. Mukaan mahtuu kaksikymmentä ensimmäiseksi ilmoittautunutta! Ilmoittautumislomakkeen saat Kivikon nuorisotalolta. Retkelle saavat ilmoittautua niin isot kuin pienetkin. Ole nopea 🙂

Perjantaina 19.10 on YÖNUTA 7. – 9. luokkalaisille! Mukaan mahtuu 20 nuorta. Tällä kertaa yönuta ja sen sisältö on täysin nuorten suunnittelema. Luvassa on esimerkiksi pikkujouluteemaista ohjelmaa, ruokaa ja muuta hauskanpitoa ja unetonta menoa! Ilmoittautumislomakkeen saat Kivikon nuorisotalolta.