Kertomuksia YÖNUTASTA!

Perjantain ja lauantain välisenä yönä vietettiin Yönuta -tapahtumaa Kivikon nuorisotalolla. Yönutaan oli ilmoittautunut parisen kymmentä 7. – 8 -luokkalaista nuorta. Yö meni nopeasti ja aivan huikeissa meiningeissä! Yönutan sisältö oli nuorten käsialaa.

Alkuillasta saimme vieraaksemme Kännikapinan Mocktail baarin, mikä oli kyllä huippu. Sekoittelimme mitä mahtavimpia alkoholittomia cocktaileja! Vaniljaa, mangoa, inivääriä, sitruunaa, omenaa, kanelia, raparperia.. nomskis! Ja samalla vähän mietimme, minkä takia nuorten on hyvä pysyä selvänä.

Kun Kännikapinan porukka lähti kotiin nukkumaan, meidän yömme vasta alkoi. Nauru kaikui ja tuoksut alkoivat leviämään keittiöstä. Keittiössä valmistui pitsataikinat kädenkäänteessä ja nuorten vatsat täyttyivät maittavista kotitekoisista pitsoista.

Myöhemmin yöllä nuorisotalon valtasi myös jouluiset tuoksut, piparit, joulutortut ja glögit valmistuivat! Öiden pikkutunteina tuli myös mahtavia kuningasideoita, esimerkiksi, miltä maistuu piparkakku ja luumuhillo yhdessä!? 😀

Yönutan suunnittelijaryhmä päätti, että teemana on pikkujoulut, joten tietenkin myös joululaulut raikasivat. Samalla, kun natustelimme pipareita ja torttuja, jaoimme myös pikkujoululahjayllätykset! Jokainen, joka oli tuonut pienen käärön, sai myös sellaisen omakseen. Neljän jälkeen aamuyöstä meininki oli katossa, niin kuin alla olevasta kuvasta näkyy! Saimme pienen joululauluesityksen!

Yöllä pelasimme myös hurjaa ihmissusipeliä ja jorasimme tanssisalissa parhaimpia hittejä!

Aamun jo sarastaessa raahasimme isot fatboyt saliin ja katsoimme Frendejä suurelta valkokankaalta. Tässä vaiheessa unimatti vei jo voiton monista ja silmät ummistuivat hetkeksi.

Muutamaa minuuttia vaille seitsemän aamulla porukka istui sohvalla kauniisti rivissä ja kaikki tuijottivat viisareiden kulkua. Kun kello löi tasan, oli yönuta tältä erää ohi! Kiitos kaikille! Oli huippu yö!