Syyslomalla makujen maailmassa monella tapaa!

Syysloma on ohi ja arki alkoi taas. Käännetään kuitenkin katseet vielä lomailuun! Kivikon nuorisotalolla puuhailtiin syyslomaviikolla joka päivä jotain erikoista ja erinlaista. Tiistaina ja keskiviikkona nuorisotalon pienet kävijät pääsivät kokkailemaan yllätysaineksista, oli nimittäin kauan toivotun kokkisodan aika! Yllätyimme mitä positiivisimmin siitä, kuinka luovia ja taitavia lapsosia meillä täällä on! Kokkimme valmistivat ruokia kolmen neljän hengen joukkueissa.

Torstaina suuntasimme Fazerin vierailukeskukseen, jossa hyppäsimme makujen maailmaan kaikilla aisteilla. Kuulimme tarinoita Fazer-tehtaan synnystä, saimme nähdä, miten tuotanto tehtaan sisällä toimii kurkistellessamme pieniin erikoisiin palloihin sekä matkasimme VR-laseilla paikanpäälle. Ja pääsimme myös kokeilemaan, minkälainen on viisi hymynaamaa saava ateriakokonaisuus 🙂

Koimme sademetsän kosteuden ihoillamme, kun pääsimme katsomaan, missä kasvavat ne ainekset, jotka ovat luovat meille suussa sulavia makuelämyksiä, vaniljaa, kanelia, mangoa, kaakaota, avokadoa!

Tietenkin kierros huipentui myös makuaistin hemmotteluun. Saimme syödä suklaata, lakua, makeisia niin paljon kuin vatsa veti sisäänsä! Saimme vielä makoisat kassit kotiin vietäviksi, ja sitten suuntasimme tehtaanmyymälän kautta kotia kohti!

Perjantaina viikko huipentui YÖNUTAAN, josta lisää seuraavassa artikkelissa! 🙂