Torstai oli yhtä Halloween-juhlaa

Viime torstaina eli 1.11. Kivikon uudistunut nuta oli pyhitetty Halloween-juhlille. Teimme Keinutien ala-asteen kanssa yhteistyössä ensin tapahtuman, johon oppilaat tulivat luokittain alkaen klo 11.30 ja loppuen klo 14.30. Monet tapahtuman osallistujat olivat jo tässä vaiheessa omaksuneet Halloween-tyylin ja olivat pukeutuneet sen mukaisesti erilaisiin hirviöasuihin. Tämä tapahtuma ei riittänyt, vaan vielä illalla nutan nuorten ryhmä oli suunnitellut hurjan Halloween-diskon, mutta siihen palataan tässä artikkelissa myöhemmin.
Koulutapahtumassa vieraat otettiin vastaan pelottavan musiikin soidessa taustalla. Musiikista vastasi ohjaajamme Kamal, jonka puku toi mieleen hiukan Darth Waderin pikkuserkun 🙂

Dj-musiikki oli hieno sekoitus uutta ja vanhaa diskopoppia kauhuelementeillä varusteltuna.

Ohjelmassa oli limbokisoja ja kaikkien varmasti muistama tuolileikki, jossa ilman tuolia jäänyt putosi kisasta pois. Nuoret kannustivat toisiaan hurjasti ja tuolileikkijät pyörivät valppaina tuolien ympärillä. Oli mahtavaa seurata sitä iloa ja kannustusta, mitä kesken koulupäivän järjestetty tapahtuma nuorissa aiheutti.

 

Iltapäivällä neljän aikaan ovet avautuivat uudestaan ja vuorossa oli kaikille ala-asteikäisille avoin Halloween disko! Meininki oli mitä mahtavin ja kävijämäärä diskossa lähenteli sataa!

Halloween disko järjestettiin nuorten ryhmän voimin. Nuoret ahkeroivat päiviä ennen diskoa, suunnitelmat peleistä, leikeistä ja tarjottavista syntyivät viikkoa aikaisemmin. Päivä oli niin tehokas, että suunnitelmat saatiin kerralla pakettiin. Päivää ennen nuoret lähtivät ohjaajan kanssa kauppaan ja keräsivät tarvikkeet leipomista ja iltaa varten, nuoret ahersivat keittiön liesien ääressä ja valmistivat ällöttäviä myytäviä hyytävään Halloween -kioskiin monia tunteja!

Kioskissa oli tarjolla pienellä rahalla esimerkiksi veri- ja noidanpataboolia, lumikin myrkytettyjä omenoita, hämismuffinsseja sekä noidan räkä ja peikon pökäle -mokkapaloja.

 

 

Nuoret suunnittelivat myös hyisevän kauhuhuoneen lapsille. Kauhuhuoneeseen jonotettiin tuntitolkulla. Huoneeseen pääsi kolme samaan aikaan kulkemaan silmät sidottuina. Lapset pääsivät työntämään kätensä ämpäreihin, jotka oli täytetty, mitä ällöttävimmillä asioilla, esimerkiksi aivoilla, oksennuksella, luilla, leikatulla päällä, silmämunilla. Huoneessa kuului karmivia, hiippailevia askelia, joku kutitteli niskasta ja tarttui nilkasta, ovet pamahtelivat ja kiljahdukset raikuivat.

Discossa pauhasi tietenkin myös musiikki, niin kuumimmat tanssihitit kuin hyytävä musiikki. Tuossa musiikin huumassa oli hyvä järjestää myös tanssikisa! Tilassa laahusti, pyörähteli ja tanssahteli monenlaista ja toinen toisiaan hurjempia ilmestyksiä.

 

Illan lopuksi parhaat tietenkin palkittiin kovasta panostuksesta! Arvovaltaisina tuomareina toimivat tietenkin diskon pääjehut eli meidän järjestäjänuoremme.

Emme olisi kyllä onnistuneet ilman teitä nuoret, Anni, Chaimaa ja Arseni! Kiitos! 🙂