Puurojuhla pe 21.12.2018! & Joulun ja uudenvuoden aukiolo! Check it out :)

Huomenna perjantaina 21.12.2018 vietämme kauden päätösjuhlaa/puurojuhlaa Kivikon nutalla. Nuorisotalon ovet ovat huomenna avoinna pienille klo 12 – 14 ja isoille klo 14.30 – 16.30. Tarjolla on makoisaa puuroa ja pipareita!

Sekä isoille että pienille on myös lahjanvaihtajaiset, eli jos tuot 2€ arvoisen lahjan yhteiseen säkkiin, saat sieltä myös itsellesi paketin 🙂 Tämä on kuitenkin vapaaehtoista! Saatamme myös törmätä nutapukkiin! 😉 Luvassa on joulumusiikkia ja riemuntäyteistä menoa, ja esimerkiksi joulusukka-arvonta. Kannattaa tulla paikalle!

Tämän jälkeen toivotamme hyvät joulut ja uudet vuodet ja nuta menee lomille. Avaamme ovet taas vuonna 2019. Ovet aukenevat ke 2.1. Aukioloajat ovat kuitenkin hieman erilaiset vielä tuon viikon. Pienet ovat tervetulleita klo 12 – 15 ja isot nuorukaisemme klo 15.30 – 19.

Maanantaina 7.1, kun koulutie alkaa jälleen, on nuta myös normaaliin tapaan auki!

Ihanaa joulua kaikille ja timanttisia hetkiä vuodelle 2019! 🙂