Kontulan Nuorisotyöyksikön Nutafudis 2019

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa Kurkimäen kentällä järjestettiin nutafudista. Ensimmäisellä viikolla kävijöitä oli aika vähän, mutta kävijämäärä kasvoi kuukauden aikana mukavasti.


Ensimmäisiä päiviä nutafudiksessa Kurkimäenkentällä. 

Ensimmäinen viikko aloitettiin kesäkuun alussa. Me ohjaajat kävimme tiistaina Fc Konnun järjestämällä fudisohjaajakoulutuksessa. Nuoria kävi kentällä ja saimme jopa parina päivänä pienpelejä järjestettyä.

Fc Konnun järjestämä futisohjaajakoulutus, jossa ohjaajat kävivät. Koulutuksen pitäjänä Topi leinonen, Fc Konnun valmennusvastaava.

 

Toisella viikolla oli jo kävijöitä enemmän kuin ensimmäisellä viikolla. Järjestimme torstaina pienimuotoisen turnauksen pienemmille (-11-06). Osallistujina olivat Myllypuro ja Viikki.

Turnauksen vähän viileästä ja pilvisestä säästä huolimatta kaikilla oli kivaa ja kaikki pääsivät pelaamaan. 

 

Kolmannella viikolla kävimme isojen kanssa kahdessa ystävyysturnauksessa. Viikissä maanantaina ja Vuosaaressa tiistaina. Pienten kanssa kävimme Myllypurossa turnauksessa keskiviikkona. Aloimme myös keräämään pelaajia Nuta Cupia varten.

 

Neljännellä viikolla oli nutafudiksen loppuhuipentumana jo perinteinen Nuta Cup. Lähdimme tiistaina pienten kanssa turnaukseen. He pelasivat 4 alkusarjapeliä ja yhden jatkopelin, jonka hävisimme pilkuilla valitettavasti. Kuitenkin kaikesta huolimatta nuorilla oli kivaa ja hyvä fiilis pysyi läpi päivän. Keskiviikkona oli isojen Nuta Cup, joka päättyi finaalipeliin, jonka nuoret hyvin täpärällä 1-2 tilanteella hävisivät. Pelaajilla oli todella mahtava tsemppi läpi päivän, pelaten vain yhdellä vaihtopelaajalla ja vikat kaksi peliä ilman vaihtopelaajaa. Hopea ei kuitenkaan olen todellakaan häpeä!!

Pienten Nuta Cup joukkue kuuntelemassa pelin avauskokoonpanoa. 

Isojen Nuta Cup joukkue pallottelemassa ennen peliä kentällä. 

Pienten Nuta Cup joukkuekuva. 

 

Isojen Nuta Cupin palkintojenjako. 

Tämän artikkelin teki Kontulan Nuorisotyöyksikön Nutafudis 2019 kesätyöntekijä Emilia 🙂