ALOITA KESÄTÖIDEN HAKEMINEN JO NYT! (Vinkkejä! :)

Hei nuori! KESÄTÖIDEN HAKEMINEN JA ETSIMINEN KANNATTAA ALOITTAA NYT! Olet tervetullut kesätyönhakupajoihin alueen nuorisotaloille maaliskuun alussa, mutta huomioi kuitenkin, että monien kesätyöpaikkojen haku aukeaa jo nyt helmikuun puolella (tai on jopa jo auki) ja sulkeutuu myös helmikuun puolella! JOTEN KURKKAA SIVULLE: Mistä töitä? JA ALOITA HAKEMINEN JO!

VOIT OLLA YHTEYDESSÄ MEIHIN MILLOIN VAIN, JOS TARVITSET APUA! Kyllä nuorisotaloilta löytyy aina ohjaaja, joka osaa jeesata kesätöiden hakemisessa!

Nuorisotalojen kesätyönhakupajoissa saat apuja ja neuvoja kesätöiden hakemiseen, tehdään sulle CV (eli ansioluettelo) ja haetaan konkreettisesti kesätöitä. Saat opastusta työhakemuksen tekemiseen, ja siihen, miten kesätöitä kannattaa hakea ja mistä!