NutaFudis 2020

Ensimmäinen viikko takana, toinen edessä.

Moro! Mä oon Eppu, 17-vuotias ahkera nuori Vuosaaresta. Opiskelen Ressun lukiossa ja olen ollut kiinnostunut liikunta-alasta jo yläasteelta asti. Liikunta on aina ollut intohimoni ja harrastan sitä paljon vapaa-ajallani. Olen hyvin innoissani siitä, että olen saanut tilaisuuden jakaa intoani nuorille ja saamaan heidätkin nauttimaan liikunnasta.

Moi! Oon Meeri ja oon 16-vuotias. Kesän jälkeen aloitan opiskelemaa toista vuotta Tapiolan lukiossa. Vapaa-ajalla harrastan ratsastusta ja jalkapalloa. Olen aina tykännyt liikunnasta ja monenlaisen urheilun parissa on tullut vietettyä aikaa. On kiva päästä viettämään kesäkuu nuorten kanssa jalkapalloa pelaten.

Viime viikolla saatiin homma käyntiin aurinkoisissa ja urheilullisissa merkeissä, ja vaikka loppuviikosta sää vähän synkkeni, jatkui toimintamme normaaliin energiseen tapaan. Järjestimme nuorille monenlaista tomintaa: laukaisututka oli tänäkin vuonna kovassa käytössä. Tällä viikolla luvassa on paljon kiinnostavaa tekemistä jalkapallon ja muun pelailun merkeissä säästä huolimatta.

Tervetuloa!