NutaFudista toinen viikko

Toinen viikko sujui hyvin ja sää salli. Nuoria kävi kentällä joka päivä runsaasti ja varsinkin loppuviikosta toiminta oli suosittua. Joka päivä enemmän nuoria löysi tiensä kentälle ja aktiivisimmat saapuivat monena päivänä peräkkäin. Toiminnasta nauttineet nuoret kutsuivat myös kavereitaan paikalle ja odotamme kävijämäärän pysyvän korkeana tälläkin viikolla.

Toisella viikolla olemme saaneet järjestettyä toimintaa monipuolisesti. Toimintaa on suunniteltu kävijämäärän mukaan. Kun nuoria on ollut paljon, olemme usein pelanneet ja tämä vaikutti myös olleen nuorten mieleen. Pienemmällä porukalla, jota oli usein aamupäivästä, olemme hyödyntäneet jälleen laukaisututkaa ja tehneet muuta pienempää puuhaa pallon kanssa.

Toiminnassamme on koko ajan huolehdittu turvallisuudesta. Edellinen viikko oli aurinkoinen ja lämmin, joten nesteytyksestä pidettiin huolta pelien välissä. Nuorten on tärkeää muistaa ottaa omat juomapullot mukaan. Välineistämme löytyy myös aurinkorasva ja nuorten aurinkosuojasta huolehdittiin. Käsidesi on ollut käytössä niin käsien putsaamisessa, kuin välineiden desinfioinnissa. Tulevalla viikolla luvassa on samanlaista meininkiä ja iloista mieltä.

Kaikki ovat tervetulleita!