NutaCup 2020

Tämänvuotinen NutaCup järjestettiin 23–24.6.

ja tällä kertaa pelaamassa oli vain 13–18-vuotiaita, koska koronaepidemiasta johtuen pienille ei järjestetty turnausta. Saimme Kontulan nuorisoyksikön joukkueen kasaan ja lähdimme tiistaina turnaukseen pelaamaan. Oman joukkueen osalta pelit eivät päättyneet kovin voitokkaasti ja päädyimme lohkon viimeisiksi. Tästä johtuen pelit eivät tällä kertaa jatkuneet enää keskiviikolle. Huonosta menestyksestä huolimatta joukkue käyttäytyi asiallisesti ja yritti parhaansa loppuun asti.

Keskiviikkona saavuimme kuitenkin paikalle seuraamaan pelejä. Pronssipeli pelattiin Vuosaaren ja Koskelan joukkueiden kesken, joka päättyi Vuosaaren voittoon ja pronssisijaan. Finaaliin päätyivät Herttoniemi sekä Jakomäki. Peli oli tiukka ja ensimmäinen puoliaika päättyi tasan 0–0. Toisella puoliajalla pelissä alkoi tapahtua. Loppuhuipennuksena nähtiin Jakomäen tolppaa vedetty rangaistuspotku ja Herttoniemen vastahyökkäys josta seurasi hetkessä voittomaali.

Turnaus oli kokonaisuudessaan ainutlaatuinen. Isojen osalta se oli ensimmäistä kertaa NutaCupin historiassa kaksipäiväinen ja lohkovaiheesta jatkoon pääsi enemmän joukkueita kuin koskaan ennen. Turnauksen järjestäminen oli vaikeaa ylipäätään koronan takia, mutta lopulta se saatiin järjestettyä onnistuneesti jättämällä perinteiset kättelyt pois sekä noudattamalla yleisiä turvaohjeita.

Toivottavasti ensi vuonna pienemmätkin pääsevät pelaamaan NutaCuppiin!