Kesätyö Kivikon nuorisotalolla

Moikka! Me ollaan Anni (16 v.) ja Essi ( 17v.). Työskenneltiin kesäkuun ajan Vesalan ja Kivikon nuorisotaloilla. Haettiin tähän työhön kaupungin 16-17 – vuotiaiden nuorten kesätyöhaun kautta. Tämän kuukauden aikana olemme tehneet paljon uusia ja hauskoja asioita, sekä saaneet arvokasta työkokemusta nuorten kanssa työskentelemisestä.

Mitä ollaan tehty?

Ensimmäiset kaksi viikkoa työskentelimme Vesalan nuorisotalolla ja kaksi viimeistä Kivikon nuorisotalolla. Molemmilla nuorisotaloilla päivärytmimme olivat melko samanlaiset: aloitimme päivämme somepäivitysten ja aamupalavereiden parissa, ja loppupäivä kului nuorien kanssa toimimisessa. Koronapandemia näkyi työnkuvassamme selkeästi, sillä meidän tuli jatkuvasti huolehtia niin käsihygieniasta, turvaväleistä, kuin myös pelivälineiden esim. pelikorttien desinfioinnista jokaisen käyttökerran jälkeen.

Parhaimpia hetkiä työssämme ovat olleet spraymaalaamisen tutustuminen ja sen ohjaaminen, grillaaminen, vesisodat ja t-paitojen batiikkivärjäys. Kesäkuun aikana meillä ei ollut yhtäkään samanlaista työpäivää, mikä olikin työmme yksi parhaimpia puolia.

Pidimme molemmat kesätyöstämme nuorisopalveluissa. Saimme paljon uusia kokemuksia, opimme runsaasti uutta ja oli hienoa päästä työskentelemään nuorten kanssa. Meidät otettiin lämpimästi vastaan huikeaan työporukkaan ja saimme mahdollisuuden vaikuttaa siihen, mitä työssämme teimme. Kaikin puolin kesätyömme oli aivan huippu kokemus.

-Anni & Essi