Kerhot/pienryhmät 2019

Kivikon nuorisotalolla kokoontuu seuraavat pienryhmät kevät 2019:

 

Maanantai:

Liikuntakerho / Avoin pelivuoro Keinutien ala-asteen liikuntasalissa 1. – 6.luokkalaiset

Kaikki 1. – 6. luokkalaiset ovat tervetulleita pelailemaan meidän kanssamme Keinutien ala-asteen (keinutie 13) koulun saliin maanantaisin klo 15 – 16.30, alkaen 14.1.2019.

Kaikki 7 – 12-vuotiaat tytöt ja pojat ovat tervetulleita liikkumaan ja pelaamaan! Mukaan et tarvitse kuin juomapullon, hyvät vaatteet liikkumiseen sekä iloista mieltä! Kerho pidetään Keinutien koulun liikuntasalissa, mutta jos et tiedä, missä koulu sijaitsee, voit tavata ohjaajan kanssa Kivikon nuorisotalolla muutaman minuutin ennen kolmea. Osallistujien toiveet otetaan tietenkin huomioon! Kerhossa futsal on ollut todella suosittu laji, mutta myös muiden lajien pelaaminen on mahdollista! Pidetään yhdessä hyvä joukkuehenki yllä 🙂 Tärkeintä kerhossa on, että kaikilla on kivaa ja että kaikki saavat kivoja kokemuksia. Sinulla on mahdollisuus saada kerhossa uusia kavereita sekä oppia ryhmässä toimista ja tiimipelaamista, oppia uutta ja ehkä löydät uuden mielenkiintoisen lajin, jota voisit alkaa harrastamaan. Ilmoittaudu mukaan!

Kerho on avoin, mutta onhan sinulla nuorisotalon ilmainen jäsenkortti!

 

Street dance 

10 – 12v. klo 16.30 – 17.30

13 – 17v. klo 17.30 – 18.30

Tanssiopettaja Ade aapalaa Kivikon nuorisotalolle tanssin merkeissä 28.1. 2019 alkaen! Ilmoittautukaa mukaan vanhat ja uudet! Tällä kaudella tanssikerho on jaettu nuorison pyynnöstä kahteen eri ryhmään, 10 – 12-vuotiaisiin ja 13- 17-vuotiaisiin.

Ilmoittautuminen: kivikon.nuorisotalo@hel.fi  (nimi, ikä, huoltajan nimi ja puhelinnumero) TAI ilmoittautumislomakkeella, jonka saat Kivikon nuorisotalolta. Ryhmät ovat maksuttomia, mutta onhan sinulla nuorisotoimen ilmainen jäsenkortti?

Tanssikerhossa harjoitellaan tanssin lisäksi ryhmässä toimimista, toisen huomioimista ja ryhmähengen ylläpitoa! Kunnioitetaan toinen toisiamme ja luotetaan toisiimme!

 

Kuvisryhmä 13 – 17v.

Kuvaamataitoryhmä jatkaa taas maanantaisin! Ensimmäinen kerta on maanantai 14.1 klo 18.30 – 20. Ryhmä on vaoin eikä erillistä ilmoittautumista vaadita. Voit kuitenkin olla yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää tai muuta: kivikon.nuorisotalo@hel.fi / 09 310 89080, 040 1781345.

Ryhmän teemana on luova ja vapaailmaisu. Sinun ei tarvitse etukäteen osata mitään, ryhmässä harjoitellaan yhdessä, kokeillaan monenlaisia tekniikoita ja välineitä, vahvoja värejä, liituja, hiiltä, sormivärejä, akvarelleja, mustetta, annetaan luovuuden kukoistaa, ollaan rohkeita! Harjoitellaan heittäytymist

Ryhmä on maksuton. Tule mukaan! Ryhmää vetää jälleen nuorisotalon ulkopuolinen ohjaaja, Anni 🙂

 

Keskiviikko:

Kokkikerho 9 – 12v.

Kivikon nuorisotalolla alkaa taas Kokkikerho! Kokkikerho valtaa keittiön keskiviikkoisin klo 15.00 – 16.30, alkaen 23.1. Yhteen ryhmään mahtuu 5 kokkailijaa ja yksi ryhmä kokkailee aina neljänä keskiviikkona. Ilmoittautumislomakkeen saat Kivikon nuorisotalolta! Muistathan kertoa allergiasi!

Kerho on ilmainen, mutta onhan sinulla nuorisotalon ilmainen jäsenkortti?

Sinulla ei tarvitse olla kokemusta kokkaamisesta tai leipomisesta, kerhossa harjoitellaan yhdessä! Pääset vaikuttamaan itse siihen, mitä kerhossa valmistetaan! Haluatko oppia tekemään normaalia kotiruokaa tai ehkä makeita leivonnaisia, terveellistä, mutta hyvää ruokaa? Harjoittelemme yhdessä perusasioita keittiöstä ja kokkaamisesta, leipomisesta, hygieniasta, miten käyttäytyä keittiössä ja ruokaa laittaessa. Sinulla on mahdollisuus saada kivoja kokemuksia sekä saada uusia kavereita, oppia vastuuntuntoa sekä tutustua eri kulttuurien ruokiin. Ilmoittaudu mukaan! 🙂 Yleensä paikat menevät melko pian, joten ole nopea!

1.Ryhmä 23.1 – 13.2, 2. ryhmä 27.2 – 20.3, 3. ryhmä 27.3 – 24.4  –> Otamme osallistujat ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Torstai:

Läksykerho 1. – 6. luokkalaiset

Kivikon nuorisotalon ohjaajat jatkavat läksykerhon pitämistä Keinutien koulun kirjastossa keväällä 2019. Läksykerho on torstaisin klo 13 – 14, alkaen 24.1. Kerho on avoin kaikille 1. – 6. luokkalaisille! Jos sinulla ei ole läksyjä, tule vaikka lukemaan kokeeseen tai harjoittelemaan vaikeiksi kokemiasi asioita. Me ohjaajat autetaan! Ensin työ sitten hupi! Kerho on avoin ja ilmainen 🙂

 

Tyttökerho 7 – 12v.

Kivikon nuorisotalolla alkaa taas uusi ja uudenlainen tyttökerho! Tyttökerho kokoontuu Kivikon nuorisotalolla torstaisin klo 15.30 – 17, alkaen 24.1. Kerho on suunnattu 9 – 12 -vuotiaille ja kestää koko kevätkauden 2019. Mukaan mahtuu 8 osallistujaa, joten ilmoittaudu nopeasti.

Tavoitteena kerhossa on, että lapset oppivat ryhmässä toimimista, toisten kunnioittamista, saavat uusia kavereita ja mukavaa tekemistä vapaa-ajalle, sekä mahdollisuuden keskustella heille tärkeistä asioista. Kerho on ilmainen, mutta onhan sinulla nuorisotoimen ilmainen jäsenkortti? Kerhoa vetävät uudet nuoret ohjaajat Maiju ja Hudo 🙂 Kerhossa pääset myös vaikuttamaan toiminnan sisältöön! Mahdollisuus on monenlaiseen tekemiseen, askarteluun, liikuntaan, ulkoiluun, kokkailuun ja leipomiseen, pelaamiseen, tanssiin, maalaamiseen jne. Kerhossa tehdään mahdollisesti myös retkiä erilaisiin kohteisiin, retkistä ilmoitetaan aina erikseen. Ilmoittaudu mukaan! 🙂

Ilmoittautumislomakkeen saat Kivikon nuorisotalolta!

 

Perjantai:

Vaikutusryhmä  7 – 12v. & vaikutusryhmä 13 – 17v.

Vaikutusryhmä on vapaaehtoinen ja kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan.

Pienten (7-12v) ryhmä on jo käynnissä, mutta mukaan mahtuu vielä uusia innokkaita. Isojen (13-17v) ryhmään etsitään vielä aktiivisia nuoria mukaan, että päästään aloittamaan toiminta.

Kannustamme nuoria vaikuttamaan heille arkisissa sekä itselleen tärkeissä asioissa.

Ryhmä kokoontuu pääsääntöisesti joka toinen perjantai ja kestää noin tunnin kerrallaan.

Nuoret pääsevät vaikuttamaan Kivikon nuorisotalolla tapahtuviin asioihin. Opitaan mitä on vaikuttaminen ja mitä mahdollisuuksia se avaa tulevaisuuteen. Vaikutusryhmän nuoret pääsevät vaikuttamaan myös siihen mihin 100 euron raha käytetään kuukausittain. Ryhmässä voi keskustella rohkeasti omista ideoista ja ajatuksista.

Mitä taitoja nuori saa ryhmästä?

  • Opitaan vaikuttamisen merkitys
  • Kehitetään sosiaalisia taitojasi
  • Ryhmätyöskentelytaitoja
  • Rahan käyttöä
  • Uusia ystäviä

Jos kiinnostuin, niin ilmoittautumiset ja lisätiedot:

puhelin: 040 350 9736 & sähköposti: titta.hakkarainen@hel.fi

Titta Hakkarainen
Nuoriso-ohjaaja
Kivikon nuorisotalo

Kahvilaryhmä 13 – 17v.

Tulossa keväällä 2019! Ilmoittaudu mukaan! Ilmoittautuminen on auki tammikuun loppuun asti.

Kivikon nuorisotalolla alkaa kahvilaryhmä nuorten toiveesta! Kun saamme ryhmän kasaan, kokoonnumme yhteen suunnittelemaan, mitä kaikkea tämä voisi pitää sisällään. Ideana on, että pitkäjänteisesti ryhmä toimii yhteisen hyvän eteen. Keräämme rahaa yhdessä ja käytämme sen yhdessä sovittuun kohteeseen. Leivomme, pidämme kahvilaa nuorisotalolla ja mahdollisesti alueella muuallakin. Tule mukaan! 🙂

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Nuoriso-ohjaaja Lotta Ahmaoja 0401781345, lotta.ahmaoja@hel.fi