Kerhot/pienryhmät 2019

Kivikon nuorisotalolla kokoontuu seuraavat pienryhmät syksy 2019:

Maanantai:

Liikuntakerho / Avoin pelivuoro Keinutien ala-asteen liikuntasalissa 1. – 6.luokkalaiset

Kaikki 1. – 6. luokkalaiset ovat tervetulleita pelailemaan Keinutien ala-asteen (keinutie 13) liikuntasaliin maanantaisin klo 15 – 16.30, alkaen 9.9.2019.

Kerho on siis avoin. Mukaan et tarvitse kuin mahdolisen juomapullon, hyvät vaatteet liikkumiseen sekä iloista mieltä! Kerho pidetään Keinutien koulun liikuntasalissa, mutta jos et tiedä, missä koulu sijaitsee, voit tavata ohjaajan kanssa Kivikon nuorisotalolla muutaman minuutin ennen kolmea. Liikuntakerhoa vetää koulutettu nuori apuohjaajamme Jere. Kerhossa osallistujien toiveet otetaan tietenkin huomioon! Futsal on ollut todella suosittu laji, mutta myös muiden lajien pelaaminen on mahdollista! Pidetään yhdessä hyvä joukkuehenki yllä 🙂 Tärkeintä kerhossa on, että kaikilla on kivaa ja että kaikki saavat kivoja kokemuksia. Sinulla on mahdollisuus saada kerhossa uusia kavereita sekä oppia ryhmässä toimista ja tiimipelaamista sekä oppia uutta. Tule mukaan!

  

 

Keskiviikko:

Tyttökerho 9 – 12v.

Syksyllä on alkanut uusi, uudenlainen tyttökerho. Tyttökerho järjestetään yhteistyössä Keinutien ala-asteen kanssa. Tyttökerhoa vetää kaksi koulutettua nuorta apuohjaajaa Khulda ja Amaal. Kerho toimii pääsääntöisesti Keinutien koululla, mutta joitain kertoja pidetään myös Kivikon nuorisotalon tiloissa (esimerkiksi kokkaaminen). Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua, tule vain paikalle! Tapaaminen aina Keinutien koululla 🙂 Kerho on pääsääntöisesti 3. – 6. luokkalaisille. Tyttökerho pidetään keksiviikkoisin klo 15.30 – 17. Luvassa on liikkumista, askartelua, kokkailua, leffailtoja ja retkeilyä. Voit myös kertoa omat ideasi! Kerhossa tutustut mihin tyttöihin, heidän taustoihin ja kulttuureihin, ja saat samalla jotain kivaa tekemistä kouluviikolle. Opit ryhmässä toimimista ja toisten kunnioittamista. Kerho kestää koko syksykauden 2019. Kerho on ilmainen. Mahdollisille retkille on ilmoittautuminen erikseen.

 

Street dance 

Alkeet (13 – 18v.) klo 16.30 – 17.30 

Jatkokurssi (13-18v.) klo 17.30 – 18.30 

Street on yleisnimitys eri katutanssityyleille old school hip hopista new styleen (eng. Streetdance is a fusion of styles from the hip hop genre). Katutanssityylit kehittyvät ja muuttavat muotoaan jatkuvasti ja näin ollen tanssityylejä on useita erilaisia. Street-tunneilla opetellaan hip hop tyylistä liikkumista ja tutustutaan eri tyyleihin ja rytmiikkaan. Tunneilla tehdään alkulämmittelyt, voimaharjoituksia, tanssisarjaa ja venyttelyä sekä käydään läpi tekniikkaa ja ilmaisutaitoa.

Vauhdikkaalla tanssitunnilla yhdistyvät yhdessä tekemisen ilo ja energiset katutanssilajit. Koreografiat pohjautuvat hiphoppiin, mutta ohjaajat kuulevat mielellään myös oppilaiden toiveita ja ehdotuksia tyylilajin suhteen. Opettajat ovat taitavia nuoria tanssijoita, joiden kanssa jokainen pääsee oppimaan uutta ja halutessaan myös esiintymään yhdessä ryhmän kanssa!

Tanssinohjaajana toimii Tiia 🙂 Ilmoittautuminen kursseille: https://nk.hel.fi/harrastushaku/site/search?uid=5d8c643fd4f20

Torstai:

Läksykerho 1. – 6. luokkalaiset

Läksy kerho toimii Keinutien koulun kirjastossa (osoitteessa keinutie 13) joka torstai klo 13 – 14. Läksykerhoa vetää nuoriso-ohjaaja Kivikon nuorisotalolta. Kerho on avoin kaikille 1. – 6. luokkalaisille, ilmoittautumista ei tarvita. Kerhoon voi tulla tekemään läksyjä, harjoittelemaan kokeeseen tai muuten vain työskentelemään koulutehtävien parissa. Apua saat nuoriso-ohjaajalta! Kun läksyt on tehty ja kokeisiin luettu, on paljon kivempi ja parempi jatkaa loppupäivä jonkun mukavan tekemisen merkeissä eikä läksyistä tarvitse enää huolehtia 🙂 Ensin työ, sitten hupi. Kerho on ilmainen.

Askartelukerho 9 – 12 -vuotiaat

Askartelukerho alkaa pyörimään Kivikon nuorisotalolla torstaisin klo 16 – 17.30, alkaen torstaina 12.9.2019. Kerho on suunnattu 3. – 6. luokkalaisille, mutta varmasti voimme keskustella asiasta, jos myös nuorempia kerho kiinnostaa. Ole rohkeasti yhteydessä 🙂

Askartelukerhossa varmasti pääset myös kertomaan oman mielipiteesi siitä, mitä kaikkea olisi kiva askarrella. Kaikki ideat otetaan vastaan 🙂 Suunnitelmissa on askarrella esimerkiksi ajankohtaisa teemajuttuja, jouluaskartelua, halloweenaskartelua, isänpäiväaskartelua, syys- ja talviaiheisia juttuja. Ilmoittaudu mukaan maalailemaan, leikkailemaan, liimailemaan! Ilmoittautua voit täällä –> https://nk.hel.fi/harrastushaku/view/11950 tai tule paikalle ja saat ilmoittautumislomakkeen mukaan kotiin ensimmäisellä kerrallasi.

Askartelukerhoa vetää nuori apuohjaajamme Sada.

 

Perjantai:

Pärinä Perjantai 1. – 6. – luokkalaisille

Joka perjantai kokoonnumme yhdessä nuorisotalon liikuntasaliin klo 15.30 – 16.30, koska vuorossa on Pärinä Perjantai. Pärinä Perjantaissa kisaillaan, leikitään, pelaillaan ja visaillaan yhdessä. Osallistujat pääsevät vuorotellen osallistumaan halutessaan myös toiminnan suunnitteluun ja järjestämiseen. Pärinä Perjantai on avoin ja ilmainen kaikille! Välillä kisailuista saa makoisia palkintoja, mutta pääasiassa tärkeintä on yhdessä tekeminen ja hauskanpito. Tuu mukaan 🙂