Kerhot/pienryhmät kevät 2020

Kivikon nuorisotalolla kokoontuu seuraavat pienryhmät keväällä 2020:

Maanantai:

Liikuntakerho / Avoin pelivuoro Keinutien ala-asteen liikuntasalissa 1. – 6. luokkalaiset

Kaikki 1. – 6. luokkalaiset ovat tervetulleita pelailemaan Keinutien ala-asteen (keinutie 13) liikuntasaliin maanantaisin klo 15 – 16.30, alkaen 20.1.2020.

Kerho on siis avoin. Mukaan et tarvitse kuin mahdollisen juomapullon, hyvät vaatteet liikkumiseen sekä iloista mieltä! Kerho pidetään Keinutien koulun liikuntasalissa, mutta jos et tiedä, missä koulu sijaitsee, voit tavata ohjaajan kanssa Kivikon nuorisotalolla muutaman minuutin ennen kolmea. Liikuntakerhoa vetää kevään alussa huippu-harjoittelijamme Benjamin ja myöhemmin keväällä nuorisotalon ohjaaja. Kerhossa osallistujien toiveet otetaan tietenkin huomioon! Futsal on ollut todella suosittu laji, mutta myös muiden lajien pelaaminen on mahdollista! Pidetään yhdessä hyvä joukkuehenki yllä 🙂 Tärkeintä kerhossa on, että kaikilla on kivaa ja että kaikki saavat kivoja kokemuksia. Sinulla on mahdollisuus saada kerhossa uusia kavereita sekä oppia ryhmässä toimista ja tiimipelaamista sekä oppia uutta. Tule mukaan!

 

Tiistai: 

Läksykerho Keinutien ala-asteen kirjastossa 1. – 6. luokkalaiset

Läksy kerho kokoontuu Keinutien koulun kirjastossa (osoitteessa keinutie 13) joka tiistai klo 14.30 – 15.30, alkaen 21.1.2020. Läksykerhoa vetää kaksi ihanaa apuohjaaja-nuorta Saara ja Asal, jotka ovat myös itse Keinutien koulun vanhoja oppilaita! 🙂 Kerho on avoin kaikille 1. – 6. luokkalaisille eikä ilmoittautumista tarvita. Kerhoon voi tulla tekemään läksyjä, harjoittelemaan kokeeseen tai muuten vain työskentelemään koulutehtävien parissa. Kun läksyt on tehty ja kokeisiin luettu, on paljon kivempi ja parempi jatkaa loppupäivä jonkun mukavan tekemisen merkeissä eikä läksyistä tarvitse enää huolehtia 🙂 Ensin työ, sitten hupi. Kerho on ilmainen.

 

Torstai:

Kokkikerho 9 – 12v.

Keväällä 2020 Kivikon nuorisotalolle palaa kokkikerho! Kokkikerho on torstaisin klo 15.15 – 16.45. Ensimmäinen ryhmä aloittaa torstaina 23.1. Yhteen ryhmään mahtuu neljä 3.-6. luokkalaista kokkailijaa. Kevään aikana ryhmiä on yhteensä neljä ja osallistujat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä. (Tai voit myös itse toivoa, mihin ryhmään haluat.) Kerhoa vetää meidän ihanat uudet apuohjaaja-nuoret Maija ja Adeele. Kerhossa opitaan yhdessä perusasioita kokkaamisesta ja leipomisesta, turvallisuutta ja hygienia-asioita sekä tietenkin tiimityötä. Sinun ei tarvitse etukäteen osata mitään 🙂 Tule oppimaan ja hellimään makunystyröitäsi!

Ilmoittautumislapun kokkikerhoon saat Kivikon nuorisotalolta. Vapaita paikkoja voit myös kysellä: kivikon.nuorisotalo@hel.fi 🙂

Ryhmien ajankohdat:

Ryhmä 1                                                                      Ryhmä 3

23.1, 30.1, 6.2 ja 13.2                                             26.3, 2.4, 9.4 ja 16.4

Ryhmä 2                                                                      Ryhmä 4

27.2, 5.3, 12.3 ja 19.3                                             23.4, 30.4, 7.5 ja 14.5

 

Perjantai:

Pärinä Perjantai 1. – 6. luokkalaisille

Joka perjantai kokoonnumme yhdessä nuorisotalon liikuntasaliin klo 15.30 – 16.30, koska vuorossa on Pärinä Perjantai! Pärinä Perjantaissa kisaillaan, leikitään, pelaillaan ja visaillaan yhdessä. Osallistujat pääsevät vuorotellen osallistumaan halutessaan myös toiminnan suunnitteluun ja järjestämiseen. Pärinä Perjantaita vetää Kivikon nuorisotalon ohjaaja yhdessä kahden nuoren apuohjaajan kanssa. Pärinä Perjantai on avoin ja ilmainen kaikille! Onhan sinulla kuitenkin nuorisotalon ilmainen jäsenkortti? Välillä kisailuista saa makoisia palkintoja, mutta pääasiassa tärkeintä on yhdessä tekeminen ja hauskanpito. Tuu mukaan 🙂