Mistä töitä?

Kesätöitä kannattaa alkaa esimään jo nyt!

Useasti kesätyöpaikkoja alkaa ilmestymään heti tammikuussa mutta suurin osa 16-17 vuotiaiden työpaikoista tulee hakuun maaliskuun aikana.

Töitä etsiessä kannattaa pitää silmät ja korvat auki, vinkkejä työpaikoista voi löytää melkein mistä vain!

Ystävien, tuttujen ja sukulaisten kontakteja kannattaa hyödyntää, mitä enemmän tiedustelee ja kyselee sitä todennäköisempää on se että saat tietoosi ”jonkun jossain joka tarvitsisi kesätyöntekijää!”.

Työpaikoille voi myös kävellä reippaasti sisään ja kysyä suoraan olisiko paikkaan mahdollista päästä kesätöihin.

Seuraa myös aktiivisesti sosiaalista mediaa, yritykset mainostavat kesätyöpaikoistaan ja erilaisista ”unelmien kesätyö” hankkeistaan usein juuri somessa.

 

Käy etsimässä kesätöitä vaikka täältä:

  • Helsingin Kapupungin omasta kesätyörekrystä joka tarjoaa töitä kesäisin 16-17-vuotiaille.

Helsingin kaupungin kesätyöhaku 2017 käynnistyy tammikuun puolivälissä viikolla 3 ja uusia paikkoja julkaistaan pitkin kevättä. Nuorten 16-17-vuotiaiden kesätyöhaku ja Siisti kesä! -hankkeen haku kaudella 2017 alkaa 6.3.2017 ja päättyy 17.3.2017 klo 16.

Hoitoalan kesätyönhaku alkaa 10.2.2017.

Seuraa Hel-Rekryä  Facebookissa, niin pysyt kuulolla kesätyöhaun tärkeistä päivämääristä ja näet millaisia avoimia tehtäviä kaupungilla on tarjolla juuri nyt.

* klikkaa kuvaa!

 

  • TE- Palvelut listoittavat koko suomen kesätyöpaikkoja. Voit tehdä kesätöitä myös muualla kuin Helsingissä!

Näiltä sivuilta löytyy ehkä yksi kattavimmista rekrytointihauista. Ruksaa työpaikkojen hakukentästä ensimmäisenä kohta ¤kesätyö ja valitse sen jälkeen vaikka alue jolla haluat/voit työskennellä. Muistathan että avoimella aluekentällä sivusto hakee sinulle kesätyöehdotuksia ympäri suomea! 🙂

* klikkaa kuvaa!

 

 

 

  • Kesäseteli on Helsingin yhdeksäsluokkalaisille suunnattu hanke hankkia kesätyötä.

Kesäseteli on nuorten, yrittäjien ja Helsingin kaupungin yhteinen hanke, jolla tuetaan nuorten kesätyöllistymistä. Kesäsetelin saavat vuonna 2017 kaikki Helsingin koulujen 9.-luokkalaiset. Kesäsetelin arvo on 300 euroa, ja Helsingin kaupunki korvaa summan palkkakuluista työnantajalle.
* klikkaa kuvaa!

 

 

  • Vastuullinen kesäduuni 2017 -kamppaja

Vastuullinen kesäduuni 2017 on kampanja, jonka tarkoituksena on haastaa työnantajat tarjoamaan nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja.

* klikkaa kuvaa!

 

Kannattaa myös käydä tutustumassa Treamer-palveluun, joka mahdollistaa keikkaluonteisen työnteon esimerkikis koiran tai lapsenvahtina! https://www.treamer.com/