Mistä töitä?

Kesätöitä kannattaa alkaa etsimään ja hakemaan jo nyt!!

Kesätyöpaikkoja alkaa ilmestymään heti tammikuussa, mutta suurin osa 16-17 vuotiaiden työpaikoista tulee hakuun helmikuun aikana! Kesäsetelipaikkoja (9.luokkalaiset) alkaa ilmestyä kesäsetelisivulle jo tammikuussa ja paikat lisääntyvät pitkin kevättä!

Töitä etsiessä kannattaa pitää silmät ja korvat auki, vinkkejä työpaikoista voi löytää melkein mistä vain!

Ystävien, tuttujen ja sukulaisten kontakteja kannattaa hyödyntää, mitä enemmän tiedustelee ja kyselee sitä todennäköisempää on se, että saat tietoosi ”jonkun jossain joka tarvitsisi kesätyöntekijää!”.

Työpaikoille voi myös kävellä reippaasti sisään ja kysyä suoraan, olisiko paikkaan mahdollista päästä kesätöihin.

Seuraa myös aktiivisesti sosiaalista mediaa, yritykset mainostavat kesätyöpaikoistaan ja erilaisista ”unelmien kesätyö” hankkeistaan usein juuri somessa.

Kannattaa myös ilmoittautua ANSIO-KURSSILLE, joka parantaa mahdollisuuksiasi saada kesätöitä!

 

Käy etsimässä kesätöitä vaikka täältä:

Helsingin Kaupungin kesätyöt 16-17-vuotiaille 
(Hakuaika 24.2.-9.3.2020).

Helsingin kaupungin kesätyöhaku 2020 käynnistyy tammikuun puolivälissä viikolla 3 ja uusia paikkoja julkaistaan pitkin kevättä. Nuorten 16-17-vuotiaiden kesätyöhaku alkaa 24.2.2020 ja päättyy 9.3.2020 klo 16.

Siisti kesä! -hanke 16-20 vuotiaille
(Hakuaika 24.2.-9.3.2020)

Siisti kesä! -hanke tarjoaa 16-20-vuotiaille nuorille kesätyöpaikan kaupungin puhtaanapidon parissa. Hankkeen työntekijät pitävät puistot, aukiot, kadunvarret sekä liikunta- ja uimapaikat siistinä. Siisti kesä! -hankkeen hakuaika kesätyökaudella 2020 alkaa 24.2.2020 ja päättyy 9.3.2020 klo 16:00.

 

Seuraa Hel-Rekryä  Facebookissa, niin pysyt kuulolla kesätyöhaun tärkeistä päivämääristä ja näet millaisia avoimia tehtäviä kaupungilla on tarjolla juuri nyt.

 

Tutustu työelämään ja tienaa sekä Vastuullinen kesäduuni – Kesätyöharjoittelu 14-20 vuotiaille. 

Tutustu työelämään ja tienaa on kahden viikon mittainen kesätyökokemus nuorille. Palkka kahdesta viikosta on 335 euroa. Kesätyöharjoittelu on suunnattu peruskoululaisille, kymppiluokkalaisille, lukiolaisille ja valmentavassa koulutuksessa oleville. Olennaista on, että et opiskele ammattiin eikä sinulla ole  tutkintoa. Jo 13-vuotias voi päästä töihin, mikäli täyttää samana vuonna 14 vuotta.

 

 Kesäseteli jaetaan kaikille Helsingin koulujen yhdeksäsluokkalaisille

(Kesäsetelin voi käyttää kesätöissä 1.6.–12.8.2020 välisenä aikana.)

Kesäseteli helpottaa kesätyöpaikan löytämistä ja saamista! Setelin arvo on 300 euroa. Kesäseteli kädessä olet askelta lähempänä unelmiesi kesätyöpaikkaa.

 

 

TE- Palvelut/ koko suomen kesätyöpaikkoja. 

Näiltä sivuilta löytyy ehkä yksi kattavimmista rekrytointi hauista. Ruksaa työpaikkojen hakukentästä ensimmäisenä kohta kesätyö ja valitse sen jälkeen vaikka alue, jolla haluat työskennellä.

 

 

Lisää kesätyölinkkejä:

Live promotions

Helen

Monster

Duunitori

Lidl

4h

Kesko

Tokmanni

S-ryhmä

IKEA

Linnanmäki

UPM

HELEN

Promotion Point

Lassila ja Tikanoja

 

 

Paljon tietoa kesätöistä saat sivulta:

Kunkoululoppuu.fi

 

Kannattaa myös käydä tutustumassa Treamer-palveluun, joka mahdollistaa keikkaluonteisen työnteon esimerkiksi koiran tai lapsenvahtina! https://www.treamer.com/

 

VOIT TULLA ALUEEN NUORISOTALOJEN KESÄTYÖNHAKUPAJOIHIN, JOS TARVITSET APUA! HUOMIOI KUITENKIN, ETTÄ TODELLA MONIEN KESÄTYÖPAIKKOJEN HAKUAIKA SULKEUTUU JO HELMIKUUSSA! OLE YHTEYDESSÄ, JOS TARVITSET APUA! 

 

Huolia kesätöihin liittyen? Kysy neuvoa maksuttomasta SAK:n Kesäduunari-infosta