Pienryhmät 2018

Kivikon nuorisotalolla kokoontuu seuraavat pienryhmät kevät 2018:

Talollamme on tällä hetkellä menossa iso remontti ja jokainen huone on vuorollaan remontissa. Pyrimme siihen, että pienryhmät toimivat talolla normaaliin tapaan, mutta eteen voi tulla tilanteita/päiviä, jolloin joudumme soveltamaan pienryhmien kanssa.

 

Maanantai:

Tanssikerho 10 – 13v.

Kivikon nuorisotalolla aloittaa ulkopuolinen tanssinopettaja vetämään tanssikerhoa 🙂 Luvassa on street tanssia & hip hoppia maanantaisin klo 17 – 18. Ilmoittaudu mukaan! Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet saat Kivikon nuorisotalolta! Tule käymään tai soita numeroon 09 310 89080 / 040 1781345.

Pääsemme aloittamaan tanssikerhon toivon mukaan maanantaina 26.3.2018. Alun perin oli tarkoitus aloittaa jo 5.3, mutta valitettavasti nuorisotalon peilisalin remontti on hurjasti venynyt. Olemme ilmoittautuneihin yhteydessä, kun tiedämme, milloin aloittaminen onnistuu.

Tanssikerho on suunnattu 10 – 13 -vuotiaille ja se on ilmainen. Onhan sinulla kuitenkin nuorisotalon ilmainen jäsenkortti?

 

Keskiviikko:

Kokkisleikkis -kerho 7 – 12v.

Nuorisotalolla toimii keskiviikkoisin kokkisleikkis -kerho! Kerho on 7 – 12 -vuotiaille nassikoille. Kerho sisältää pientä kokkausta sekä leikkejä ja pelejä. Kerho on kokonaisuudessaan klo 15.30 – 17.30. Aina ensin on pientä kokkailua klo 15.30 – 16.30, jonka jälkeen siirrytään nuorisotalon upouuteen liikuntasaliin leikkimään klo 16.30 – 17.30.

Mukaan mahtuu 5 lasta, koska keittiötilat ovat nuorisotalon remontin takia kovin pienet. Ilmoittaudu siis nopeasti! Nuorisotalolta saat ilmoittautumislomakkeen, joka tulee täyttää kotona huoltajan kanssa. Kevät on jo pitkällä, joten kerhokertoja ei ole monia. Tapaamiskerrat ovat 2.5, 16.5 sekä 23.5. Kerhoa vetävät koulutetut apuohjaajamme Ummi ja Yuni 🙂

 

 

Torstai:

Pallokerho 7 – 12v.

Nuorisotalolla on myös torstaisin menoa ja meininkiä! Koulutettu apuohjaajamme Uwa aloittaa vetämään pallokerhoa nuorisotalon coolissa liikuntasalissa! Pallokerho on avoin kaikille 7 – 12 -vuotiaille! Tule kertomaan, mitä pallopeliä sinä haluaisit pelata tai minkälaisia palloleikkejä on olemassa! Kerho on klo 15 – 17. Kevään aikana kerho kerkeää kokoontua neljä kertaa. Pallokerhopäivät ovat 3.5, 17.5, 24.5 sekä 31.5. Tule mukaan! 🙂

Avoin pelivuoro Keinutien ala-asteen liikuntasalissa 1. – 6.luokkalaiset

Kaikki 1. – 6. luokkalaiset ovat tervetulleita pelailemaan meidän kanssamme Keinutien ala-asteen (keinutie 13) koulun saliin torstaisin klo 14.45 – 16. Paikalla on aina ohjaaja/ohjaajia Kivikon nuorisotalolta. Laitetaan hyvät pelit pystyyn! Futista! Sählyä! Muita pallopelejä! Kerro, mitä haluaisit pelata. Mukaan tarvitset vain hyvät ja rennot liikuntavaatteet ja juomapullo on plussaa!Nähdään koulun salissa!

 

Perjantai:

Tyttöryhmä 9 – 12v.

Viime syksynä startannut suosittu tyttökerho saa jatkoa! Perjantaina 19.1 klo 14 – 16 hyppäämme taas tyttöjen juttujen pariin! Ensimmäisellä kerralla suunnittelemme tulevaa kevättä ja tutustumme toisiimme. Tyttöryhmä toimii koko kevään ajan ja mukaan mahtuu 12 3. – 6.luokkalaista tyttöä. Tyttöryhmää vetävät Kivikon nuorisotalon ohjaajat Titta ja Lotta. Viime syksy oli menoa täynnä ja varmasti saadaan vähintään yhtä hauska kevät aikaiseksi 🙂 Viime kaudella keskustelimme ajankohtaisista asioista, teimme retkiä, askartelimme ja taiteilimme, leivoimme ja syksy huipentui elokuvaretkeen, johon tytöt itse keräsivät rahaa myymällä leivoksiaan nuorisotalon Halloween – tapahtumassa. Mitä haluamme keväälle? Ilmoittaudu ryhmään ja tule suunnittelemaan! Ilmoittautumislomakkeen saat nuorisotalolta!

Ryhmä on ilmainen, mutta nuorisotalon jäsenkortti vaaditaan 🙂

#KivikkoKokkaa 13 – 17v.

Hei sinä 13 – 17-vuotias nuori! Onko sinulla kiinnostusta ruuanlaittoon, haluatko jakaa esimerkiksi oman kulttuurisi makumaailmoja muille nuorille? Tule vetäisemään ohjaajaa hihasta, koska perjantai-iltaisin on mahdollista laittaa pystyyn taas #kivikkokokkaa. Viime syksynä #kivikkokokkaa -illoissa kokkailtiin esimerkiksi kiinalaista sekä turkkilaista ruokaa ja samalla tutustuimme tarkemmin kulttuurien saloihin. Kokkailua on mahdollista järjestä perjantaisin klo 17 – 21.