Pienryhmät

Kivikon nuorisotalolla kokoontuu seuraavat pienryhmät syksyllä 2017:

 

Maanantai:

Poikakerho 7 – 12v.

Maanantaina 11.9 alkaa pienten poikakerho. Kerho kokoontuu aina maanantaisin klo 14.30 – 16.00 poikien juttujen parissa. Ohjaajat ja osallistujat suunnittelevat sisällön yhdessä. Tekemisen lomassa pureudutaan myös ajankohtaisiin asioihin ja jutellaan poikia askarruttavista asioista. Kerho on suunnattu 1. – 6. luokkalaisille ja kerhoa vetää nuorisotalon miesohjaajat Tero ja Marwan. Ilmoittautumislomakkeen saat Kivikon nuorisotalolta. Onhan sinulla nuorisotalon ilmainen jäsenkortti?

 

 

Keskiviikko:

Urheilukerho 7 – 12v.

Tuoreet apuohjaajat Brianna ja Kowsar kävivät juuri taiteilemassa hienon mainoksen heidän urheilukerhostaan!

Urheilukerho on 7 – 12-vuotiaille tytöille ja pojille. Kerho on keskiviikkoisin kello 16 – 17.30, alkaen 13.9, ja tapaaminen on aina Kivikon nuorisotalolla. Toiminta tapahtuu joko nuorisotalon liikuntasalissa tai lähialueen urheilukentillä. Mahdollisille retkille lähtee aina nuoriso-ohjaaja mukaan ja näistä lähetetään erikseen lupalappu kotiin. Kerho on avoin kaikille, joten tule vain paikalle. Tarvitset mukaan hyvän mielen ja urheiluun sopivat vaatteet. Vesipullo on myös hyvä olla mukana! Kerho alkaa keskiviikkona 13.9 ja silloin kerhon sisältöä suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa. Pääset siis vaikuttamaan siihen, minkälaisia lajeja kerhossa kokeillaan ja mitä kaikkea urheiluun liittyvää kerho voisi pitää sisällään. Mahdollisuudet ovat isot! Kun sisältö on suunniteltu, tulet löytämään nuorisotalon seinältä urheilukerhon lukujärjestyksen. Näin voit aina etukäteen tarkistaa, mitä seuraavalla kerhokerralla on luvassa 🙂

Muistathan hankkia nuorisotalon ilmaisen jäsenkortin, jos haluat mukaan kerhoon!

 

Torstai:

Kokkikerho 9 – 12v.

Kivikon nuorisotalon kokkikerho alkaa pian uuden apuohjaajan vetämänä. Kerho on torstaisin klo 14.30 – 16.30, alkaen 7.9. Puikkoihin astuu tuore apuohjaaja Antero, joka on talon vanhoja aktiivisia kävijöitä. Ilmoittautuminen kerhoon on jo käynnissä. Kerho alkaa jo viikolla 36, jos ensimmäinen ryhmä saadaan kasaan.  Yhteen ryhmään mahtuu 5 kokkailijaa ja yksi ryhmä kokoontuu kolme kertaa. Pääsette yhdessä Anteron kanssa suunnittelemaan, minkälaisia makuelämyksiä rakennatte. Kerho on suunnattu 3. – 6. luokkalaisille ja on ilmainen, mutta muistatahan hankkia ilmaisen jäsenkortin ensin! Ilmoittautumislomakkeen saat Kivikon nuorisotalolta. Namnam, tervetuloa mukaan! 🙂

 

Perjantai:

Tyttökerho 9 – 12v.

Kivikon nuorisotalolla käynnistyy pian tyttöryhmä 3 – 6 lk. varhaisnuorille. Kerho on perjantaisin klo 14 – 15.30, alkaen 8.9. Ryhmä on suljettu, joten ilmoittautuminen vaaditaan. Sisällön suunnittelemme yhdessä ja tekemisen kautta pyrimme pureutumaan ajankohtaisiin asioihin. Tyttökerhoa vetää tällä kertaa nuorisotalon naisohjaajat.

Ilmoittautumislomakkeen saa nuorisotalolta! Paikkoja on rajoitetusti. Tuu mukaan 🙂

#KivikkoKokkaa 13 – 17v.

Kivikon nuorisotalolla alkaa #KivikkoKokkaa -illat pe 15.9 alkaen. #Kivikkokokkaa on avoin ryhmä/tapahtuma. Tule mukaan tekemään ja maistelemaan eri kulttuurien makuja ja tutustumaan kulttuurien saloihin. Kokkailuiltoja on yhteensä neljä ja jokaisella kerralla vuorossa eri kulttuuri. Haluatko itse tulla kertomaan omasta ruokakulttuuristasi ja näyttämään, miten ruokaa tehdään? Ilmoittaudu ohjaajalle! Kokkailupäivämäärät ovat 15.9, 6.10, 13.10, 27.10. Kokkailemme kello 17 – 21.