Pienryhmät 2018

Kivikon nuorisotalolla kokoontuu seuraavat pienryhmät syksy 2018:

 

Maanantai:

Liikuntakerho / Avoin pelivuoro Keinutien ala-asteen liikuntasalissa 1. – 6.luokkalaiset

Kaikki 1. – 6. luokkalaiset ovat tervetulleita pelailemaan meidän kanssamme Keinutien ala-asteen (keinutie 13) koulun saliin maanantaisin klo 15 – 17, alkaen 10.9.2018.

Kaikki 7 – 12-vuotiaat tytöt ja pojat ovat tervetulleita liikkumaan ja pelaamaan! Mukaan et tarvitse kuin juomapullon, hyvät vaatteet liikkumiseen sekä iloista mieltä! Kerhoa vetävät Kivikon tuoreet apuohjaajat Imran ja Ridha! Kerho pidetään Keinutien koulun liikuntasalissa, mutta ohjaajat ottavat lapset mukaan Kivikon nuorisotalolta! Tule siis nuorisotalolle ajoissa tai voit odottaa koulun edessä 🙂 Kerhossa pelaillaan ja harjoitellaan eri lajeja, mahdollisesti järjestetään myös turnauksia. Osallistujien toiveet otetaan tietenkin huomioon! Laitetaan hyvät pelit pystyyn! Futista! Sählyä! Muita pallopelejä! Kerro, mitä haluaisit pelata. Tärkeintä kerhossa on, että kaikilla on kivaa ja että kaikki saavat kivoja kokemuksia. Sinulla on mahdollisuus saada kerhossa uusia kavereita sekä oppia ryhmässä toimista ja tiimipelaamista, oppia uutta ja ehkä löydät uuden mielenkiintoisen lajin, jota voisit alkaa harrastamaan. Ilmoittaudu mukaan!

Kerho on avoin, mutta onhan sinulla nuorisotalon ilmainen jäsenkortti!

Tanssikerho 10 – 13v.

Tanssiopettaja Ade palaa Kivikon nuorisotalolle tanssin merkeissä! Luvassa on siis streer tanssia ja hip hoppia sisältävä tanssikerho maanantaisin klo 17 – 18, alkaen 10.9. (Pahoittelemme, että alkamisajankohtaa jouduimme muuttamaan tanssisalin remontin viimeistelyn takia!) Ilmoittautukaa mukaan vanhat ja uudet! Ilmoittautumislomakkeen saat Kivikon nuorisotalolta! Tule käymään, soita numeroon 040 1781345 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen lotta.ahmaoja(at)hel.fi, niin saat tulostettavan ilmoittautumislomakkeen ja/tai lisätietoja!

Tanssikerho on suunnattu 10 – 13 -vuotiaille ja se on ilmainen. Onhan sinulla kuitenkin nuorisotalon ilmainen jäsenkortti?

Ade odottaa jo innolla, että pääsee taas aloittamaan 🙂

Kuvisryhmä 13 – 15v.

Kuvisryhmä 7. – 9. luokkalaisille nuorille Kivikon nuorisotalolla maanantaisin klo 18.30 – 20, alkaen 1.10.2018. Kuvisryhmän teemana on luovuus ja vapaa ilmaisu. Sinun ei tarvitse osata piirtää tai maalata, mutta tietenkin innostus oppia uutta on plussaa 🙂 Kuvataide voi olla kivaa ja rentoa, monipuolista. Kokeillaan monenlaisia tekniikoita ja välineitä, vahvoja värejä, liituja, hiiltä, sormivärejä, akvarelleja, mustetta, annetaan luovuuden kukoistaa, ollaan rohkeita!

Ryhmä on maksuton. Tule mukaan! Ryhmää vetää nuorisotalon ulkopuolinen ohjaaja, Anni 🙂 Ilmoittautuminen ja lisätiedot: lotta.ahmaoja@hel.fi / 040 1781345

 

Keskiviikko:

Läksykerho 1. – 6. luokkalaiset

Läksykerho alkaa Kivikon nuorisotalon lähiala-asteella eli Keinutien ala-asteen koulun kirjastossa (keinutie 13) keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13 – 14, alkaen keskiviikkona 5.9. Kivikon nuorisotalon ohjaajat ovat tavoitettavissa koulun kirjastossa ja valmiita auttamaan läksyjen kanssa! Kerho on tarkoitettu kaikille 1. – 6. luokkalaisille. Vaikka sinulla ei olisi läksyjä, voit tulla silti vaikka harjoittelemaan kanssamme hankalaksi kokemiasi aineita. Tule paikalle! 🙂 Kerho on avoin ja ilmainen.

Kokkikerho 9 – 12v.

Kivikon nuorisotalolla alkaa taas Kokkikerho! Kokkikerho valtaa keittiön keskiviikkoisin klo 15.15 – 17, alkaen 12.9. Kokkikerhoa vetävät Kivikon nuorisotalon uudet apuohjaajat Holly ja Hudo. Yhteen ryhmään mahtuu 6 kokkailijaa ja yksi ryhmä kokkailee aina neljänä keskiviikkona. Ilmoittautumislomakkeen saat Kivikon nuorisotalolta! Muistathan kertoa allergiasi!

Sinulla ei tarvitse olla kokemusta kokkaamisesta tai leipomisesta, kerhossa harjoitellaan yhdessä! Pääset vaikuttamaan itse siihen, mitä kerhossa valmistetaan! Haluatko oppia tekemään normaalia kotiruokaa tai ehkä makeita leivonnaisia, terveellistä, mutta hyvää ruokaa? Harjoittelemme yhdessä perusasioita keittiöstä ja kokkaamisesta, miten käyttäytyä keittiössä ja ruokaa laittaessa. Sinulla on mahdollisuus saada kivoja kokemuksia sekä saada uusia kavereita, oppia vastuuntuntoa sekä tutustua eri kulttuurien ruokiin. Ilmoittaudu mukaan! 🙂 Yleensä paikat menevät melko pian, joten ole nopea!

1.Ryhmä 12.9 – 3.10, 2. ryhmä 10.10 – 7.11 (syyslomaviikolla ei ole), 3. ryhmä 14.11 – 5.12 –> Otamme osallistujat ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä.

Poikakerho 11 – 14v.

Kivikon nuorisotalolla alkaa suljettu poikakerho keskiviikkona 5.9 klo 17 – 18.30. Poikaryhmä kokoontuu Kivikon nuorisotalolla ja on suunnattu Kontulan nuorisotyöyksikön alueen 11 – 14 -vuotiaille pojille. Poikakerhossa pyritään kohottamaan erilaisin menetelmin ja toiminnan kautta poikien itsevarmuutta sekä itsetietoisuutta. Heille annetaan mahdollisuus harrastaa erilaisia asioita. Kerhossa luodaan pohja sille, että he pystyvät kokemaan onnistumisen tunteen matalalla kynnyksellä. Teemoina ovat identiteettikasvatus, yhteenkuuluvuuden lisääminen, perusasioiden opettelu, esim. sosiaalisten taitojen opettelu ja toisten huomioon ottaminen.

Ryhmään mahtuu kahdeksan nuorta. Jos olet kiinnostunut ryhmästä, ole yhteydessä nuoriso-ohjaaja Kamaliin (040 6635241).

 

Torstai:

Läksykerho 1. – 6. luokkalaiset

Läksykerho alkaa Kivikon nuorisotalon lähiala-asteella eli Keinutien ala-asteen koulun kirjastossa (keinutie 13) keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13 – 14, alkaen keskiviikkona 5.9. Kivikon nuorisotalon ohjaajat ovat tavoitettavissa koulun kirjastossa ja valmiita auttamaan läksyjen kanssa! Kerho on tarkoitettu kaikille 1. – 6. luokkalaisille. Vaikka sinulla ei olisi läksyjä, voit tulla silti vaikka harjoittelemaan kanssamme hankalaksi kokemiasi aineita. Tule paikalle! 🙂 Kerho on avoin ja ilmainen.

Tyttökerho 7 – 12v.

Kivikon nuorisotalolla alkaa taas tyttökerho! Tyttökerho on 7 – 12 -vuotiaille tytöille ja ryhmään mahtuu 10 osallistujaa. Kerho kokoontuu torstaisin Kivikon nuorisotalolla klo 15.30 – 17 ja kerhoa vetävät Kivikon nuorisotalon tuoreet apuohjaajat Sihaam ja Rukijo! Kerho alkaa torstaina 13.9. Osallistujat pääsevät itse vaikuttamaan kerhon sisältöön! Tytöillä on mahdollisuus tehdä hurjan laajasti erilaisia asioita! Kerhossa on mahdollista leikkiä sisällä ja ulkona, kokkailla ja leipoa, piirtää, maalata, pelata erilaisia pallopelejä, tanssia, pelailla lautapelejä ja paljon muuta! Sinulla on mahdollisuus saada uusia kavereita sekä oppia tekemään uusia asioita ja toimimaan ryhmässä muita kunnioittaen. Kerhossa on myös mahdollisuus keskustella sinulle tärkeistä asioista! Ilmoittaudu mukaan 🙂

Ilmoittautumislomakkeen saat Kivikon nuorisotalolta!

Bella- tyttöryhmä 13 – 14v.

Kivokon nuorisotalolla alkaa 7. – 8. luokkalaisille suunnattu suljettu Bella -tyttöryhmä, johon mahtuu mukaan 10 tyttöä. Ryhmän teemana on ehjä, myönteinen minäkuva. Ryhmä Kokoontuu kerran viikossa Kivikon nuorisotalolla, torstaisin klo 17 – 18.30, alkaen 13.9. Ryhmä jatkuu koko syksykauden, aina joulukuuhun asti. Ryhmä on maksuton, mutta edellyttää tytöiltä sitoutumista.

Ryhmässä käydään seuraavia aiheita läpi erilaisin menetelmin:

Itseluottamus- itsenäisyys, ystävyys, erilaiset kulttuurit, pojat ja tytöt – oikeudenmukaista / epäoikeudenmukaista, häirintä ja loukkaukset, vartalomme, väkivalta ja kiusaaminen, elämä, kuolema ja uskomme, tupakka, alkoholi ja bilehuumeet, rakkaus, seksi ja ihmissuhteet, perhe, tulevaisuus

Käymme ryhmässä läpi tytöille ajankohtaisia ja tärkeitä asioita, ja pyrimme siihen, että ryhmästä muodostuu tytöille sellainen turvallinen paikka, jossa he uskaltavat ilmaista itseään ja jossa heitä kuunnellaan, tietenkään hauskanpitoa unohtamatta 🙂 Ajatuksena on järjestää jossain vaiheessa myös pienimuotoinen leiri Bella-ryhmän kesken tai yöpyä nuorisotalolla. Ryhmää vetävät Kivikon nuorisotalon nuoriso-ohjaajat Titta ja Lotta.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen: titta.hakkarainen(at)hel.fi / 040 3509736 tai lotta.ahmaoja(at)hel.fi / 040 1781345

Ole rohkeasti yhteydessä! 🙂

 

Perjantai:

SpessuPerjantai 7 – 17v. 

Joka perjantai Kivikon nuorisotalolla on SpessuPerjantai! Pienet klo 14 – 16.30 ja isot klo 17 – 21. SpessuPerjantai pitää sisällään ruokaa ja muuta hupaisaa ohjelmaa! Nuoret saavat toivoa, minkälaista ruokaa perjantaisin laitetaan, ja tietenkin myös itse valmistavat ruuan. Toivomusten mukaan järjestämme myös muuta erikoisohjelmaa; esimerkiksi kisailuja, visailuja, elokuvaa. Ilta on ilmainen ja avoin kaikille! Olethan kuitenkin hankkinut jo ilmaisen nuorisotalon jäsenkortin?